Dan Petrescu, probleme la Kayserispor! Motivul pentru care se discută despre demiterea sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
petrescu

Fără victorie cu Kayserispor în ultimele patru partide şi cu doar 9 puncte câştigate din 24 posibile de la venirea sa în Turcia, antrenorul român este în pericol să fie demis

Petrescu a debutat pe banca celor de la Kayserispor în urmă cu opt etape, pe 16 ianuarie, dar a obţinut doar două victorii în opt meciuri de campionat, iar duminică a înregistrat încă un rezultat negativ în SuperLig, eşec în deplasare, 2-0 (1-0), cu Sivasspor.

În urma acestei înfrângeri, Kayserispor rămâne cu 25 de puncte şi ocupă poziţia 16 în campionat, la egalitate cu Erzurumspor, de pe 17, şi la un punct de Istanbul Başakşehir, de pe locul 18, retrogradabil.

Chiar dacă obiectivul trasat tehnicianului, salvarea de la retrogradare, este încă tangibil, răbdarea oficialilor clubului şi a fanilor echipei pare să fie pe terminate. Petrescu a fost deja criticat public de ofiţerul de presă al clubului, Mustafa Tokgoz, care a vorbit despre jocul slab al echipei. „Nu am văzut nicio idee de joc pe teren, nu am rezolvat problema ocaziilor de gol şi a atacurilor periculoase, pe care o avem de anul trecut, şi suntem o echipă fricoasă!”, a spus oficialul. 

Fără a preciza exact despre ce este vorba, presa din Turcia speculează că oficialii celor de la Kayserispor vor lua decizii radicale după ultimele rezultate. De altfel, Petrescu s-a întâlnit în cursul zilei de luni cu conducerea clubului, în faţa căreia a trebuit să dea explicaţii pentru rezultatele sub aşteptări. Conform digisport.ro, patroana grupării a confirmat că l-a băgat ieri în şedinţă pe tehnicianul român, dar ar fi avut un discurs mai ponderat. „Vom avea o întâlnire cu antrenorul nostru şi vom depăşi toate problemele”, a anunţat Berna Gozbasi, citată de digisport.ro. 

Fanii echipei sunt însă mult mai vehemenţi pe reţelele de socializare. Tot mai mulţi suporteri ai celor de la Kayserispor îşi exprimă online nemulţumirile şi cer înlocuirea cât mai grabnică a românului 

Coleg de suferinţă cu Şumudică

Weekendul viitor, Kayserispor va avea etapă liberă, următorul meci din campionat fiind programat pe 3 martie, împotriva echipei antrenate de Marius Şumudică, Rizespor, o altă grupare aflată în derivă. Şumi a avut rezultate bune doar în primele două meciuri, când s-a ocupat de echipă de la distanţă, şi a obţinut o victorie şi o remiză. Odată cu apariţia fizică a românului pe banca formaţiei, Rizespor a mai câştigat un singur punct în 4 meciuri şi a ajuns pe locul 15 în clasament, cu 26 de puncte.

Palmaresul lui Petrescu la Kayserispor

Gaziantep - Kayserispor 2-1 

Kayserispor - Istanbul BB 2-0 

Fenerbahce - Kayserispor 3-0

Kasimpasa - Kayserispor 0-1

Kayserispor - Alanyaspor 1-1

Erzurumspor - Kayserispor 1-1

Kayserispor - Ankaragucu 0-0

Sivasspor - Kayserispor 2-0

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite