Primele declaraţii ale lui Dan Roman, fotbalistul care a suferit o accidentare groaznică: "Nu-i port pică lui Dinu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Roman, fotbalistul lui Gaz Metan Mediaş care a suferit o fractură de peroneu şi ruptură de maleolă la gleznă spune că nu e supărat pe "agresor".

"Încă nu pot să cred că mi s-a întâmplat asta. În momentul în care m-am prăbuşit pe gazon, am apucat să-mi privesc piciorul care arăta ciudat şi am realizat imediat cît este de grav. Apoi m-am uitat în jurul meu şi i-am văzut pe toţi luându-se cu mîinile de cap. Aş vrea să mă operez la o clinică din străinătate. Nu ştiu dacă şi clubul mă poate sprijini în acest demers, avînd în vedere dificultăţile financiare pe care le avem la Mediaş.

Vreau să le mulţumesc băieţilor că mi-au fost alături. M-a sunat şi Dinu (n.r. Ciprian Dinu, jucătorul care l-a accidentat), n-am cum să-i port pică, mai ales că am fost şi colegi, s-a întâmplat şi asta este. Nu mai pot să dau timpul înapoi, sunt bărbat, nu are rost să-mi plâng de milă, voi trage cu dinţii să mă recuperez şi s-o iau de la capăt, nu sunt nici primul, nici ultimul care a suferit o asemenea accidentare", a spus Dan Roman pentru stiridesport.ro.

"O să am rugămintea să-mi fie respectată suferinţa şi să-mi fie respectată dorinţa, să nu mai fiu filmat cnd sunt pe targă în dureri", a mai spus Roman. 

MAI MULTE DESPRE ACCIDENTAREA LUI ROMAN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite