Dănciulescu este erou în Spania: „Asasinul tăcut a lovit din nou”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul dinamovist a marcat de două ori în partida cu Albacete (scor 5-1) și echipa sa își menține șansele la promovarea în Primera Division.

Atacantul român Ionel Dănciulescu a fost unul dintre eroii partidei pe care Hercules Alicante a câștigat-o pe teren propriu contra Albacete, cu scorul de 5-1. Fostul fotbalist dinamovist a marcat două dintre cele cinci goluri ale formației sale.

El a deschis scorul în minutul 17, reușind apoi, în minutul 40, să marcheze al patrulea gol al formației din Alicante. Pentru Hercules au mai punctat Portillo (20-penalty și 37) și Cristian (78), iar pentru Albacete, golul de onoare a fos marcat de Stuani (81-penalty).

Evoluția lui Dănciulescu a fost salutată de presa spaniolă. "As" îl definește pe român drept un fotbalist "veșnic muncitor și oportunist" și consideră că acesta și Portillo au rezolvat problema câștigătoarei partidei. "Jocul celor doi a fost ieșit din comun", anunță "As".

"Românul apare rar, aproape de loc, în jocul lui Hercules, dar când o face, portarul rival se poate da bătut. Asasinul tăcut a executat din nou", mai punctează sursa citată.

Vezi pe adevarul.es alte reacții ale presei spaniole și rezumatul partidei Hercules – Albacete 5-1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite