Daniel Ghiţă face praf conducerea ţării şi îl dă exemplu pe Vladimir Putin: „Fugiţi laşilor!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kickboxer-ul în vârsta de 38 de ani, recunoscut pentru discursul său virulent, a avut o postare acidă pe Facebook după ce ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a demisionat în plină criză.

România a înregistrat primul caz de coronavirus la 26 februarie, iar de atunci a ajuns la peste 1.000 de bolnavi, plus un premier şi un ministru al Sănătăţii demisionari!

E o situaţie unică în lume! Nicăieri conducătorii ţării n-au renunţat la funcţii în plină pandemie. Exact asta a remarcat şi Daniel Ghiţă printr-o postare pe Facebook.

Ce a scris Daniel Ghiţă?

*Aici, aveţi dovada de incompetenţa acestui GuWerner sau Guvernul Zero! Fugiţi laşilor, lăsaţi poporul in mizerie, dacă nu puteţi fura bani publici. Costache a demisionat în plină pandemie! Nici acum nu vă satură Dumnezeu să aveţi putere şi contracte pe bani publici?

*Pe de altă parte, Liderul Putin vizitează infectaţii de Covid 19! Mai îţi trebuie comentariu? Când ati văzut voi că Iohanis face aşa gest ? Citeşte fiţuicile alea mediocre, fără emoţii. Trimite tancurile şi armata, în loc să arate umanitate!

*Nu sunteţi în stare să gestionaţi o criză şi să vă asumaţi ceva: sunt alţii de vină de incompetenţa voastră! Ruşine! Poporul român au ajuns doar sclavii voştri... 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite