Daniel Negreanu are un nou coleg, alături de el, în echipa PokerStars: „Îmi trăiesc visul!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kalidou Sow. FOTO: Neil Stoddart
Kalidou Sow. FOTO: Neil Stoddart

Jucătorul de poker francez, Kalidou Sow, intră de astăzi în echipa amabasadorilor PokerStars, continuându-şi astfel aventura în lumea pokerului, după ce a reuşit să câştige, anul trecut, Main Even-ul EPT-ului de la Praga şi turneul PokerStars de la Londra.

“Îmi trăiesc visul! Spiritul meu extrem de competitiv mi-a adus noi oportunităţi. 2018 a fost un an extraordinar pentru mine şi am credinţa că şi 2019 va fi la fel”, a declarat Kalidou Sow, în noua sa calitate de ambasador PokerStars, cel mai mare brand d poker din lume.

Sow va reprezenta Pokerstars la evenimentele de poker online şi live, inclusiv o serie viitoare de evenimente live sponsorizate de PokerStars în Franţa, unde se va aşeza la masă alături de fani şi jucători.

În cadrul turneului de anul trecut de la Londra, Sow a primit un Card Platinum în valoare de 30.000 de dolari, care i-a oferit intrarea gratuită la PokerStars Players No Limit Hold'em Championship (PSPC), turneu care a avut loc în Bahamas la începutul acestui an. Cu această ocazie, povestea sa de viaţă a fost surprisă într-un scurt video biografic.

Evoluţia sa în cadrul turneelor i-a adus şi mai mulţi fani în comunitatea sa, aceştia descoperind că Sow este o persoană ambiţioasă şi cu un spirit antreprenorial de invidiat.

Înainte de poker, prima sa dragoste a fost baschetul, însă visul său de a deveni un atlet profesionist a fost curmat de un grav accident de maşină.

Nu s-a lăsat descurajat şi a pornit o afacere de închirieri auto de lux, apoi a intrat într un business în domeniul energiei regenerabile. În acest timp Sow şi-a găsit al doilea hobby, pe care la transformat cu succes într-o carieră, făcându-se remarcat în lumea pokerului atât în Franţa, cât şi în lumea întreagă.

Kalidou Sow va reprezenta PokerStars alături de jucători legendari precum Daniel Negreanu şi colegul său, Ramon Colillas, campionul PSPC 2019, care a transformat o intrare gratuită într-un premiu fabulos în valoare de 5,1 milioane de dolari.

„Mă bucur să îl ştiu pe Kalidou alături de mine, în echipa de amabasadori PokerStars Povestea lui de viaţă este impresionantă, un exemplu pentru noi toţi,” a declarat Daniel Negreanu.

„Kalidou însumează calităţile jocului de poker, începând cu felul său de a fi, extrem de prietenos, abordabil, continuând cu interacţiunea pe care o are la masa de poker cu adversarii, una extrem de relaxată, pe care nu o întâlneşti în fiecare zi. Suntem încântaţi să îi fim alături şi în această nouă calătorie în lumea pokerului profesionist, în noua sa calitate de ambasador PokerStars” a declarat Eric Hollreiser, Directorul de Marketing PokerStars.

Sow va reprezenta Franţa în cadrul viitoarelor evenimente PokerStars live, inclusiv EPT Monte Carlo şi EPT Barcelona. De asemenea, vor exista numeroase ocazii de a-l surprinde jucând, online pe PokerStars.uk sub ID-ul KalidouSow, iar pe PokerStars.fr sub numele Kalsow1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite