Daniel Prodan a murit. Lumea fotbalului e în stare de şoc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Prodan FOTO Mediafax
Daniel Prodan FOTO Mediafax

Daniel Prodan a murit la doar 44 de ani. Fostul jucător al echipei naţionale, component al Generaţiei de Aur, lasă în urmă o soţie şi doi copii.

Daniel Prodan a murit la doar 44 de ani, în urma unui infarct survenit aseară, în jurul orei 20.00. Lui Didi i s-a făcut rău în timp ce se uita la televizor, soţia sa a chemat medicii, însă nici după trei ore de resuscitare viaţa fotbalistului nu a putut fi salvată. 

Decesul lui Daniel Prodan a produs stupoare în lumea fotbalului. 

Gabriel Torje, mijlocaş echipa naţională: "Un om de la care am învăţat multe,care prima data când am ajuns la echipa naţionala m-a sprijinit şi sfătuit cu tot ce era mai bun pentru a progresa in cariera mea,un om pe care nu l-am văzut niciodată supărat şi care mereu zâmbea!!! Ai lăsat un gol imens in sufletele noastre!!!Dumnezeu sa te odihneasca ]n pace

Pompiliu Popescu (fostul doctor al echipei naţionale, pentru prosport.ro): Chiar azi (n.r. - ieri) l-am sunat, dar nu mi-a răspuns. Dar mi-a zis Pandi (n.r. - Basarab Panduru) că a apucat să discute cu Didi şi urma să ne întâlnim vineri, la ora 12:00, toţi cei din Generaţia de Aur. Pandi mi-a cofirmat că va veni. Didi a fost toată viaţa sănătos tun, nu a avut niciodată probeleme medicale, era genul de fotbalist numai inimă şi muşchi. În ultimul timp se simţea mai obosit, l-a supărat tare Burleanu ăsta. 

Cristian Săpunaru, fundaş echipa naţională: O veste tragică pentru fotbalul românesc .... un om care a dat totul pentru fotbal ne părăseşte prea devreme !! Odihneşte-te în pace prieten drag...

Florin Motroc, fost fundaş Rapid: Cumplită veste, sunt profund mişcat de aceasta dureroasă ştire! Sunt fără cuvinte ! Acum câteva zile îl auzeam la ştiri vorbind de spiritul Stelei, de felul de luptă cu care a crescut la Steaua şi acum aflu cu stupoare că a pierdut cea mai importantă luptă , cea cu viaţa! Dumnezeu sa-l odihnească!

Florin Prunea: Mi-a fost coleg de naţională, mi-a fost coleg de birou la FRF, nu a arătat niciodată că ar fi avut probleme de sănătate. Chiar nu ştiu ce s-a întâmplat. Jucam fotbal împreună, depuneam efort şi niciodată n-a arătat că ar fi avut vreo problemă. Sunt şocat şi aş vrea să nu mai vorbesc în momentul de faţă despre asta.

Mircea Sandu, fost preşedinte FRF: E o lovitură imensă, mi-a fost ca un copil. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite