Dănuţ Lupu continuă lupta în „meciul vieţii“ la ATI: Ce spun doctorii despre starea sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional, în vârstă de 53 de ani, are deja aproape o săptămână de când a fost internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Colentina, bolnav fiind de COVID-19.

Dănuţ Lupu încearcă să mai „dribleze“ moartea o dată! Deşi sună dur, exact asta a reuşit să facă fostul mijlocaş şi în 2016, atunci când capacitatea plămănilor săi a scăzut la 8% din cauza unui edem pulmonar. Atunci, după ce a scăpat din ghearele morţii, Lupu s-a lăsat de fumat.

Acum, el a făcut aproape totul ca la carte, după cum „Adevărul“ a scris aici, într-o încercare disperată de a evita COVID-19. Din păcate, boala l-a lovit din plin şi l-a trimis la secţia de Terapie Intensivă după o evoluţie fulminantă, în doar două, trei zile. Jurnaliştii de la ziare.cum au reuşit să ia legătura cu cadre medicale din Spitalul Colentina pentru a afla ultimele detalii despre starea de sănătate a fostului fotbalist.

Ce a spus un medic despre Lupu?

*Reuşeşte de unul singur să se întoarcă de pe o parte pe alta. E conştient. A fost rău, întubat.

*A fost ţinut numai pe burtă un timp, pentru a-i creşte oxigenul care ajunge în plămăni. Ca fost sportiv, are un corp puternic.

Cel care îl ajută foarte tare e George Copos, el a vorbit cu Streinu-Cercel pentru medicamentaţie. Eu am vorbit cu doctoriţa Iliescu, cea care se ocupă de el. Mircea Lucescu antrenor Dinamo Kiev  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite