Darren Cahill, dezgustat de Nick Kyrgios: Cum şi-a pus la zid conaţionalul pentru o declaraţie scandalosă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cahill

De-a lungul istoriei, au existat mulţi jucători cu comportament de bad-boy. Unii au fost chiar simpatici în anumite momente, dar ce face Kyrgios depăşeşte orice limită a bunului simţ.

Nick Kyrgios (30 ATP) a făcut un adevărat circ pe teren, la Cincinnati, înainte de veni la US Open. În timpul partidei cu rusul Khachanov, australianul s-a comportat precum un descreierat, după cum „Adevărul“ a arătat aici.

Deşi, în mod normal, ar fi meritat o suspendare drastică, din nou, Kyrgios a scăpat cu o amendă din partea şefilor ATP: 113.000 de dolari. În loc să-i fie ruşine de ce a făcut, Nick a şocat la o conferinţă de presă după ce a fost întrebat despre incidentul de la Cincinnati şi urmările sale: „ATP e corupt oricum, aşa că nu mă interesează ce decizii iau“.

Ulterior, australianul a încercat să-şi repare gafa: „Nu mi-am ales bine cuvintele. Am vrut să spun că ATP judecă după un standard dublu. Sunt conştient că merit amenzi şi sancţiuni uneori“.

Prezent la New York, în calitate de analist pentru postul ESPN, Darren Cahill s-a arătat şi el dezgustat de comportamentul conaţionalului său: „N-am văzut declaraţiile lui în direct, dar e grosolan ce a spus! N-are nicio scuză!“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite