Darren Cahill a dezvăluit când va începe Simona Halep să dea un randament de mare campioană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep se pregăteşte de la începutul acestui an cu Darren Cahill, australianul fiind socotit unul dintre cei mai buni antrenori din lume, dar rezultatele spectaculoase întârzie să apară.

Şi totuşi, tehnicianul nu disperă, fiind convins că poate scoate de la Simona tot ce e mai bun. El a dezvăluit care este obiectivul lui în privinţa jucătoarei din România şi ce viitor îi prevedere acesteaia. 

"Lucrez cu Simona de un an şi jumătate deja. Am început anul trecut la Indian Wells, când eram antrenor Adidas şi consultant pentru echipa ei. O cunosc de ceva timp şi este muncitoare, dedicată, motivată, o jucătoare foarte talentată şi văd lucruri mari în viitorul ei. Nu este uşor să obţii un succes într-un Grand Slam din tenis, mai ales cu Serena Williams care a dominat circuitul pentru atâţia ani. Cred că Simona abia intră în cea mai bună parte a carierei sale, are doar 24 de ani, următorii 6-7 vor fi foarte buni pentru ea atâta timp cât continuă să muncească din greu şi rămâne sănătoasă, se va afla în situaţia în care va avea şanse la titluri importante în următorii 6-7 ani.", a spus Cahill la DolceSport. Cahill a spus şi ce vrea de la simona în perioada următoare: "Simona a arătat că are abilitatea de a forţa în turneele importante. Acesta este obiectivul meu, să îi dau şansa să aibă parte de acel succes la un Grand Slam până la urmă"

CITEŞTE şi

Cum s-a îmbrăcat Simona Halep la nunta la care a fost în weekend 

De ce a vrut Ion Ţiriac să-i dea Simonei Halep 100 de dolari

FOTO Maria Şarapova e suspendată dar face furori la evenimentele mondene

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite