Darren Cahill, „prizonierul“ lui Halep: Simona a dezvăluit în ce situaţie se află antrenorul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cahill

Mulţi se laudă strategia Australiei, în lupta cu COVID-19, însă nu ştiu că regulile adoptate de această ţară sunt atât de stricte, încât, în anumite situaţii, te condamnă la exil.

Simona Halep şi-a reluat antrenamentele, de aproximativ două săptămâni, pregătindu-se sub comanda lui Darren Cahill (55 de ani).

Australianul a venit, mai întâi, la Bucureşti, iar acum se află la Stuttgart, alături de eleva ei. În cadrul dialogului pe care l-a avut cu Chris Evert, Halep a explicat că, pe durata sezonului de zgură, va fi însoţită peste tot de antrenorul ei. Deocamdată, acesta nu se poate întoarce acasă, din cauza restricţiilor pandemice din ţara sa.

„Darren va sta, în permanenţă, cu mine, deoarece nu se poate întoarce acasă acum. Deci, n-are de ales (zâmbeşte). A fost în România alături de mine, timp de o săptămână. Ne-am antrenat foarte bine acasă. El e aici (n.r. - la Stuttgart) pentru prima oară şi e foarte plăcut să-l am alături de mine, pe toată durata sezonului de zgură. Înseamnă mult pentru mine, am mai multă încredere, când Darren e aproape de mine“, a explicat Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite