David Popovici, cea mai frumoasă descriere: Cum l-au catalogat jurnaliştii spanioli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Popovici

Ce face David Popovici (17 ani) la Mondialele de la Budapesta, unde a cucerit deja o medalie de aur şi e favorit să câştige alta, diseară (ora 19.22, TVR 1), fascinează lumea sportului.

Cea mai frumoasă descriere pentru prestaţia românului într-un articol din presa internaţională a fost publicată în „AS“. Jurnaliştii spanioli, citaţi de Eurosport, au fost, pur şi simplu, fermecaţi de tehnica lui Popovici în timpul curselor.

„Românul în vârstă de 17 ani a câştigat aurul în proba de 200 de metri liber cu un nou record mondial de juniori. Acesta e David Popovici, înotătorul român care transformă toată proiecţia în realitate. Şi viitorul lui arată înspăimântător! În finala de la 200 de metri, a agăţat aurul cu o altă muşcătură gigantică de rechin: 1:43.21. Popovici începe o nouă eră la Budapesta. Înotul lui n-are limite, de parcă ar fi venit dintr-un viitor în care oamenii sunt amfibieni! Românul alunecă prin bazin cu puţin efort, fără să ridice apa sau să schimbe ritmul, cu o naturaleţe uimitoare. Face parte din acel grup de sportivi care impresionează când sunt văzuţi în direct. De aceea, din prima clipă, sala din Budapesta şi-a pus ochii pe acel bărbat înalt, brunet, cu aspect încă tineresc“, au scris cei de la „AS“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite