David Popovici, personaj de meme pe net. „Se pare că a meritat totul“, scrie Comitetul Olimpic Internaţional într-un mesaj pe Twitter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Alex Nicodim
FOTO Inquam Photos / Alex Nicodim

Reprezentanţii Jocurilor Olimpice (The Olympic Games) arată într-o postare pe Twitter că înotătorul român David Popovici a meritat să facă sacrificii, având în vedere faptul că a ajuns dublu campion mondial la doar 17 ani.

Pe contul de Twitter al Jocurilor Olimpice au fost postate două poze cu înotătorul român, alături de mesajele: “Să trebuiască să te trezeşti în fiecare zi la 4:30 dimineaţa pentru antrenament” şi “Să devii dublu campion mondial la vârsta de 17 ani”, şi de menţiunea: “Se pare că a meritat totul, David Popovici!”.

   „Într-o zi obişnuită mă trezesc cu două ore înainte de antrenament pentru a mânca, pe la 04:30. Este un obicei mai special, funcţionează la mine… Să am timp să se digere mâncarea, dar să şi mănânc destul. După masă, mai dorm o oră, apoi plec spre antrenament. Mai întâi am sală, la 06:30, apoi primul antrenament, de la 07:00”, a afirmat David Popovici, într-un interviu din luna decembrie a lui 2021 pentru Fanatik.

La Budapesta: David Popovici a cucerit o nouă medalie de aur la Mondiale, devenind doar al doilea înotător din toate timpurile care a câştigat locul 1, la 100 şi 200 de metri liber, la aceeaşi ediţie.

De altfel Popovici a devenit viral în mediul online şi cu reacţia pe care a avut-o după ce a văzut că a stabilit un nou record mondial la juniori, la capătul semifinalei de marţi seară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite