David Popovici, prima reacţie după o performanţă colosală: Mesajul transmis în limba română

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto AFP
Foto AFP

„Rechinul“ României a mai câştigat un aur cu o „muşcătură“ gigantică, după o finală în proba de 100 de metri liber în care lupta pentru locul 1 a fost de-a dreptul sufocantă.

GALERIE FOTO

David Popovici (17 ani) e dublu campion mondial! Performanţa românului l-a propulsat direct în istoria nataţiei, după cum Adevărul a scris aici.

La câteva minute după ce a ieşit triumfător din bazin, David a acordat un scurt interviu în limba engleză pentru reporterul prezent în arenă. Cu acest prilej, la final, a transmis şi un mesaj pentru cei care l-au susţinut de acasă, dar şi pentru românii aflaţi la faţa locului, la Budapesta.

„Nu mă aşteptam să câştig aurul în ambele probe (n.r. – 100 şi 200 de metri liber), dar am devenit încrezător pe parcurs că pot face acest lucru. Cred că sunt un pic mai bucuros pentru aurul câştigat la 100 de metri. Dar vă spun că asta e doar începutul în ceea ce mă priveşte. Avem un drum lung de parcurs împreună cu echipa mea. Un mesaj în limba română? Vă iubesc pe toţi şi vă mulţumesc că v-aţi uitat la cursa mea“, a spus Popovici în interviul transmis de TVR 1.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite