De ce a clacat Simona: CTP explică ce s-a întâmplat în finala cu Serena

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Reputatul jurnalist, care e şi un pasionat şi un practicant al sportului alb, a „radiografiat“ ultimul act de la Singapore în care Williams a zdrobit-o pe Halep cu 6-3, 6-0.

Miercuri, Halep – Williams 6-0, 6-2 în faza grupelor. Peste patru zile, cele două jucătoare s-au reîntâlnit în acelaşi turneu, însă, de această dată, în finală. Halep – Williams 3-6, 0-6.

O răsturnare incredibilă de scor, în condiţiile în care, înainte de al doilea meci, americanca spusese, în glumă, că obiectivul ei e să câştige trei game-uri la cât de prost a evoluat în prima partidă.

Şi totuşi, de ce au arătat atât de diferit cele două meciuri? Răspunsul a încercat să-l ofere Cristian Tudor Popescu pentru „Gândul“.

Ce a spus?

„Este o performanţă unică pentru o jucătoare de tenis din România faptul că a ajuns în finala acestui turneu. M-a surprins, nu că a pierdut la Serena Williams - mă aşteptam la acest lucru, modul cum a cedat. A fost prea tensionată, serviciul nu i-a mai funcţionat atât de bine ca în primul meci. Îmi pare rău că s-a crispat în acest joc, ar fi fost frumos dacă finala era mult mai strânsă. Păcat, Simona nu şi-a dat drumul la joc, avea ce să arate“, şi-a început CTP discursul.

„Simona a trecut în alt cer“

Reputatul jurnalist a ţinut să o încurajeze pe Simona, după eşecul de la Singapore. „A jucat finala cu Serena, bravo ei! Până la urmă, a fost o partidă între o jucătoare care a disputat o finală de Grand Slam şi o jucătoare care a câştigat 18 titluri de Grand Slam. Performanţa Simonei rămâne, am văzut cum şi-a îmbunătăţit jocul în ultimele trei luni, este ceva extraordinar. Simona, cu acest turneu, a trecut în alt cer, va juca altfel toate meciurile care vor urma de acum încolo“, a încheiat Cristian Tudor Popescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite