De ce crede CTP că Simona sperie adversarele? A luat lecţii de hipnoză!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Cunoscutul gazetar Cristian Tudor Popescu explică de ce adversarele Simonei Halep tind să se comporte ca nişte iepuri pe autostradă în lumina farurilor.

Într-un material publicat pe gsp.ro, Cristian Tudor Popescu comentează jocul excelent al Simonei Halep atât cel cu Badosa, cât şi cel cu Anisimova. 

”Cred că Simona, pe lângă serviciul, 1 şi 2, considerabil îmbunătăţit, a luat şi ceva lecţii de hipnoză! Ca şi Badosa, Anisimova a fost în faţa Simonei aidoma unui iepure pe autostradă în lumina farurilor. Probabil că nivelul de încredere în sine atât de sus al campioanei Wimbledon 2019 este ceea ce sperie adversare atât de puternice”, spune CTP în gsp.ro.

”În momentul de faţă, Simona Halep a realizat ceea ce se spune în clipul de promovare al superturneului care străbate 3 secole, numit Wimbledon: „Jucând aici, îţi dai seama că înainte de a-ţi învinge adversarul, trebuie să câştigi bătălia cu tine însuţi”, a conchis cunoscutul gazetar.

Simona Halep, locul 18 mondial şi cap de serie 16, s-a calificat în semifinalele turneului de grand slam de la Wimbledon. În faza următoare, românca o va întâlni pe Elena Rîbakina (Kazahstan), locul 23 WTA şi cap de serie 17.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite