De ce nu s-a dat meciul Benny Adegbuyi - Badr Hari pe posturile româneşti: Avem explicaţia oficială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii kickboxing-ului din ţară au fost de-a dreptul revoltaţi că n-au putut urmări la televizor un duel care s-a încheiat cu o victorie istorică pentru cel poreclit „Mister Gentleman“.

Confruntarea Benny Adegbuyi - Badri Hari a avut loc, la Rotterdam, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Şi a stârnit un interes uriaş în rândul fanilor sporturilor de contact din România.

De ce însă nicio televiziune din ţară n-a transmis partida, mai ales că aceasta avea şi un potenţial bun de rating? Explicaţiile au venit din partea lui Alin Huiu (Sports Director at Dynamite Fighting Show).

„Meciul dintre Benny şi Badr Hari s-a văzut doar pay-per-view. Nu doar în România, ci în toată lumea, ca să nu mai fie acuzate televiziunile de la noi. În România, meciul s-a putut vedea live doar online. Pe sportextra.ro, cu comentariu în română şi pe glorykickboxing.com, cu comentariu în engleză. Pe ambele site-uri, preţul a fost 12,99 de euro pentru întreg evenimentul de la Rotterdam. Cine a accesat site-ul Gloy şi a inserat codul Benny10 a beneficiat şi de o reducere de 10%“, a explicat Alin Huiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite