De râsul curcilor: Cine e fotbalistul cu care se laudă Dinamo, după perioada de transferuri din această vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Prunea
Florin Prunea

„Pentru a avea succes, trebuie să respecţi un singur lucru: să nu te minţi singur“. Iată o regulă de care, din păcate, n-au aflat şi cei care sunt la conducerea clubului Dinamo.

Când toată lumea constată dezastrul de la Dinamo, o echipă cu un antrenor slab şi un lot şi mai slab, Florin Prunea, instalat în această vară în funcţia de manager general, are un discurs de-a dreptul comic.

Iată cu cine s-a lăudat fostul portar, atunci când a analizat transferurile făcute în pauza competiţională.

„Kevin Bru e un jucător care nu poate să uite fotbalul, care a jucat peste 25 de meciuri la Apollon Limassol, a jucat în Liga Europa anul trecut, cu Marseille, Lazio“, a sunat declaraţia oficialului dinamovist care spune totul despre incompetenţa celor care se află la conducerea clubului.

Kevin Bru e un mijlocaş anonim de 30 de ani, adus din Cipru, care, înainte de perioada „glorioasă“ de la Apollon, a jucat în liga a doua din Anglia, la Ipswich, în eşalonul secund din Bulgaria, la Levski Sofia sau în liga secundă din Franţa, la Istres, Boulogne, Dijon sau Clermont!

Spre deosebire de Prunea, Ionel Dănciulescu, recunoscut ca un tip de bun simţ, a avut un discurs mai aproape de realitate, atunci când a vorbit despre situaţia de la Dinamo. „Mă rugam să se termine mai repede meciul cu Viitorul. Aveam sentimentul că nu se mai termină coşmarul“, a spus fostul atacant.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite