Debandadă la Dinamo: Contra pleacă! Un antrenor de la centrul de copii, umilit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia din „Ştefan cel Mare“ pare a fi condusă pe ultimul drum sau, în orice caz, pe drumul spre faliment de grupul de investitori spanioli.

Dinamo se confruntă cu un dezastru de proporţii! Echipa a evitat pe ultima sută de metri depunctarea din cauza datoriilor, însă, în următoarele ore, îl va pierde pe Cosmin Contra, neplătit de când a fost instalat pe bancă, în vară!

Culmea ironiei, dacă plecarea lui Contra se va concretiza, meciul de vineri din etapa a 12-a a Ligii I, FC Argeş - Dinamo, va aduce faţă în faţă două formaţii fără antrenori! Pentru că şi piteştenii se confruntă cu o situaţie incredibilă, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Revenind la ce se întâmplă în „Groapă“, astăzi, au „transpirat“ în presă două situaţii care arată debandada de la club. Dacă antrenorul primei echipe, Cosmin Contra, e pe picior de plecare, lucru pe care l-a şi confirmat într-o intervenţie la Digi Sport, un alt angajat, Gică Mihali, a fost dat afară!

Mihali, fost internaţional care a fost în lotul României la Mondialul din 1994, a povestit la Digi Sport cum a fost umilit şi aruncat pe stradă, deşi e neplătit!

Ce a spus Cosmin Contra?

*Avocaţii mei vor trimite de azi (n.r. - miercuri) notificarea prin care voi deveni liber. Mâine, mă voi mai duce doar ca să-mi iau la revedere de la jucători. Dar, azi, am fost la antrenament, am făcut ce trebuia.

*Imediat după meciul cu Astra, am avut o discuţie cu Rufo Collado (n.r. - director sportiv Dinamo). Am stat două ore de vorbă, ei îşi doreau schimbarea, eu la fel. Le-am făcut o ofertă decentă, din punctul meu de vedere, după care Rufo Collado m-a pasat unui avocat.

*Acel avocat a făcut o singură ofertă, o contraofertă, de fapt, care mi-a arătat cât de mult apreciază ei munca mea. Eu am propus pentru mine şi staff salariile plătite la zi, iar ei mi-au oferit un salariu şi două salarii în februarie din drepturile de televiziune. 

*Aş fi dorit să fiu plătit pentru munca depusă în aceste trei luni, aproape 100 de zile. Am fost foarte naiv.

*Nu cred că va intra Dinamo în faliment pentru că vor exista mereu persoane care să nu lase ca acest lucru să se întâmple.

Voi pleca în Spania, alături de familie. Vreau să mă liniştesc, e şi ziua mea de naştere peste puţin timp, să am şi sărbători fericite. 

Imagine indisponibilă

Ce a povestit Gică Mihali?

*Nu credeam vreodată că o să trec prin aşa ceva. Totuşi, suntem la Dinamo Bucureşti, un club cu atâţia suporteri, un club mare şi să te cheme cineva şi să-ţi spună că de mâine nu mai eşti antrenor. Păi, stai, dom'ne, de ce nu mai sunt? Că ai condus cu 2-0 în ultima etapă şi ai făcut 2-2. Şi ai făcut 4 schimbări şi ai făcut 2-2. Şi poate că ai vorbit la televizor. Stai, domnule, că am făcut schimbările pentru că am nişte copii şi vor toţi să joace...

*Bun, daţi-mi vă rog contractul că nu sunt plătit de vreo patru luni, plus de vreo două luni de la echipa mare. Tomi, ăla, care mi-a spus că sunt dat afară, zicea că lucrul ăla nu trebuie să-l discut cu el. Păi, tu mi-ai spus că sunt dat afară, nu?

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite