Decizie controversată la Wimbledon: Organizatorii au fost puşi la zid din cauza modului în care s-a jucat finala feminină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Wimbledon 2018, parcă mai mult ca niciodată, tenisul feminin a fost umbrit de cel masculin. Sâmbătă, acest lucru s-a văzut extrem de clar.

În condiţiile în care cele două semifinale jucate de băieţi au oferit peste 11 ore de tenis, iar duelul dintre Djokovici şi Nadal a început vineri seara şi s-a încheiat sâmbtă la prânz, finala feminină n-a mai avut o oră fixă. 

Serena Williams şi Angelique Kerber au fost nevoite să aştepte terminarea meciului băieţilor pentru a prinde un loc pe arena centrală. De aici au pornit multe critici la adresa organizatorilor, însă Serena Williams nu s-a arătat deranjată de situaţie.

„Acest lucru nu m-a influenţat. A fost un rău necesar, care trebuia făcut. Ei nu-şi terminaseră meciul. Trebuiau să-l termine. Nu cred că se putea pune semifinala masculină după noi, pentru că nu ştiai cât mai e de jucat, o oră, două ore şi unul dintre ei urma să joace a doua zi, în finală“, a comentat fostul lider WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite