Decizie radicală, aflată după eliminarea de la Australian Open: Simona Halep ar fi renunţat la cel mai vechi om din staff

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, a doua cea mai bună jucătoarea de tenis din lume
Simona Halep, a doua cea mai bună jucătoarea de tenis din lume

Simona Halep a părăsit Australian Open în faza semifinalelor, după eliminare apărând vestea că ar fi renunţat la cel mai vechi om din staff-ul său.

Simona Halep (2 WTA) ar fi renunţat la serviciile preparatorului său fizic, Teo Cercel, potrivit „Fanatik”. Conform sursei citate, Teo Cercel este cel mai longeviv om din echipa celei mai bine clasate românce în ierarhia tenisului mondial. 

Astfel, Simona Halep ar fi fost nemulţumită de pregătirea sa fizică, în vederea turneului de la Adelaide, iar lucrurile s-au accentuat, odată cu evoluţiile de la Australian Open. De altfel, românca a avut o serie de răbufniri, în timpul meciurilor sale, la adresa lui Teo Cercel.

Situaţia s-ar confirma şi prin faptul că preparatorului fizic nu a fost prezent în boxa staff-ului său la niciun meci de la Australian Open, alături de Darren Cahill, Artemon Apostu-Efremov sau Virginia Ruzici. Colaborarea dintre cei doi a început în 2013, în anul în care românca ajungea până pe locul 11 în clasamentul WTA.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite