Deciziile drastice luate de FCSB după ce patru jucători au fost confirmaţi cu COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul FCSB, Gigi Becali, a anunţat măsurile luate de club după ce fotbaliştii Toma Niga (22 de ani), Alexandru Pantea (16 ani), Mihai Udrea (19 ani) şi Gabriel Simion (22 de ani) au fost depistaţi cu noul coronavirus.

Într-o intervenţie la Digisport, Becali a declarat că va lua două măsuri pentru a preveni răspândirea virusului: testările mai dese şi cantonamentul prelungit. 

"Vom face teste acum din două în două zile, să fim siguri, nu ne jucăm, că vin meciurile de Europa League. Băgăm în carantină, băgăm în cantonament, aşa trebuie dacă vrei să faci ceva în viaţă. Toată lumea în cantonament, dacă vrei să faci ceva, toată lumea stă la bază, nu mai iese nimeni de acolo. Jucătorii şi-aşa iau foarte mulţi bani, să stea în cantonament”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Primul meci oficial al echipei bucureştene este programat pe 20 august, în cadrul primei etape de campionat a sezonului 2020-2021 din Liga 1. O săptămâna mai târziu, pe 27 august, FCSB urmează să debuteze în preliminariile  Europa League, pe teren propriu, cu FC Shirak.

Citeşte şi

FCSB, lovită crunt de coronavirus! Câţi jucători au fost confirmaţi cu COVID-19 şi ce spune Gigi Becali

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite