Declaraţia lui Hagi, ironizată de presa internaţională, în prima zi a anului. Ce a spus despre echipa fiului Ianis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Hagi a ajuns în presa internaţională, chiar în prima zi a anului, cu o declaraţie legată de echipa la care joacă fiul său Ianis.

Invitat pe 23 decembrie la o emisiune, Hagi a explicat de ce Rangers este una dintre cele mai importante echipe ale momentului în Europa. Deşi toata argumentaţia sa a avut la bază date statistice, presa britanică a scos cuvintele din context.

Astfel, Hagi a ajuns să fie citat spunând că „Rangers e cea mai bună echipă din Europa”, argumentând că fotbaliştii lui Gerrad n-au pierdut încă în campionat sau Europa League, până la jumatatea sezonului.

„Să nu-i spuneţi lui Bayern”, scrie publicaţia Goal News pe pagina sa de Twitter.

Ianis Hagi (22 de ani) e în formă maximă, după ce a marcat de două ori şi a oferit tot atâtea assist-uri în ultimele patru meciuri. Deşi a avut parte de o revenire spectaculoasă după ce, în ultimele luni, antrenorul Steven Gerrard l-a lăsat de multe ori pe banca de rezerve, românul nu are garantat postul de titular.

„Sezonul a început în iulie, nu în noiembrie. Repet: Ianis joacă atunci când consideră antrenorul că trebuie. Joacă la o echipă fenomenală, cea mai bună din Europa. E singura echipă care n-a pierdut niciun meci şi cea care a luat cele mai puţine goluri”, a declarat Gică Hagi, potrivit GSP.ro.

„A jucat şi joacă atunci când consideră antrenorul că trebuie. Au 27 de jucători în lot, au un lot foarte bun. În Scoţia se joacă din trei în trei zile, iar el, până în această perioadă, cred că a jucat cel mai mult dintre jucătorii din atac. El are cele mai multe minune jucate”, a adăugat fostul antrenor de la Viitorul.

Gică Hagi a explicat că toată lumea din Marea Britanie vorbeşte despre Rangers. „Gerrard a făcut o treabă bună, iar echipa e omogenă şi arată putere. Ianis a făcut şi el lucrurile foarte bine, a fost chiar şi cel mai bun pasator din Scoţia. La cluburile mari e concurenţă”, a spus seniorul, aducând în discuţie propriul exemplu şi momentele în care era nevoit să stea pe bancă, atunci când activa pentru Real Madrid sau Barcelona.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite