Definiţia ipocriziei: Îl distruge pe Gigi Becali, dar a făcut exact ca el, acum doi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB a debutat cu o înfrângere în 2020, 0-1 cu CFR Cluj, şi a ajuns la opt puncte de liderul campionatului. Rezultatul a fost urmat de o tiradă a latifundiarului la adresa jucătorilor săi.

Cel mai afectat de atacul furibund al lui Gigi Becali a fost Olimpiu Moruţan (20 de ani), adus ca o mare promisiune de la FC Botoşani. Deocamdată însă, fotbalistul n-a rupt gura târgului, reuşind doar trei goluri în 39 de apariţii în campionat pentru FCSB.

Iar ultima sa prestaţie din meciul cu CFR a fost criticată de patronul clubului, care i-a reproşat lui Moruţan că şi-a luat o maşină de 100.000 de euro. Într-un dialog cu „Gazeta Sporturilor“, Valeriu Iftime, finanţatorul Botoşaniului, echipă de unde Moruţan a ajuns la FCSB, a vorbit, deschis, despre teroarea impusă de Gigi Becali la formaţia pe care o finanţează.

Ce a spus Valeriu Iftime?

*Toate aceste declaraţii sunt nişte becalisme. Eu chiar sper că el le spune la cald, la nervi şi că, de fapt, nu are o inimă rea. E o refulare a lui, dar e chiar condamnabil ce face. Total condamnabil. E patronul acestor fotbalişti şi el ce face practic? Ia un topor şi le dă în cap cât poate de tare, le face o rană care nu ştiu dacă se va putea închide mai devreme de două-trei luni.

*E mare, mare păcat ce face Gigi. Pentru mine e de neînţeles cum poate să-l facă prost pe Moruţan după un singur meci. Cum mai vrei apoi milioane de euro pe un jucător pe care îl calci în picioare? Eu vă spun ceva, Moruţan nu are nicio şansă să crească la FCSB! Niciodată nu va progresa la acest club, în acest climat viciat! E exclus! Acolo e o adunătură de şacali, care te sfâşie efectiv. Când dai de greu, acolo nu că nu te ajută şi nu te sprijină nimeni, dar toţi îţi dau în cap. Dacă nu faci faţă singur, atunci eşuezi.

*Botoşani mai are 10% din Moruţan şi sper să nu mai văd declaraţii din-astea contondente din partea lui Gigi la adresa jucătorului.

Iftime l-a atacat şi el pe Moruţan

Patronul Botoşaniului critică acum comportamentul lui Gigi Becali, însă chiar el a pus tunurile pe Moruţan, atunci când a fost nemulţumit de randamentul acestuia la formaţia moldavă.

„Moruţan trebuie ajutat să-şi revină. Dacă nu munceşte şi nu e atent la fiecare aspect, se va pierde. Cred că transferul la FCSB l-a rupt de realitate. El zice: <<Da, da, muncesc şi alerg>>, dar nu mai e umil şi muncitor. Are mai mulţi bani acum, fiindcă, probabil, i-a dat ceva domnul Becali. Nu mai e la fel. Dacă vrea să materializeze talentul pe care-l are trebuie să muncească enorm. Dacă nu, punct. Îl dau la FCSB şi moare acolo ca alţi zeci de fotbalişti. Ei au probleme la FCSB, nu pentru că îi critică domnul Becali, ci pentru că n-au caracter. Nu ştiu să se comporte când au bani mulţi şi nu le e foame. N-au mentalitate de învingător“, a spus Iftime la Pro X în februarie 2018.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite