Deja-vu nemţesc! România a câştigat fără emoţii cel de-al doilea amical cu Germania, disputat la Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala de handbal feminin a României a câştigat şi cel de-al doilea meci amical jucat împotriva Germaniei, la Baia Mare, scor 31-25, după ce, sâmbătă seara, tricolorele lui Gheorghe Tadici câştigaseră la limită, scor 33-32, în faţa aceleiaşi reprezentative.

România a profitat din plin de faptul că nu a avut meciuri în preliminariile Campionatului European 2014 şi a perfectat în acest final de săptămână două meciuri amicale, ambele contra Germaniei, la Baia Mare. Dacă prima partidă a fost câştigată la limită de fetele noastre, scor 33-32, în cel de-al doilea meci elevele lui Tadici au zburdat pe teren, chiar dacă selecţionerul a mizat pe mai multe jucătoare tinere, lipsite de experienţa meciurilor internaţionale.

România a dominat de la un capăt la celălalt cel al doilea meci de pregătire cu Germania, impunându-se la final cu 31-25. Cea mai bună marcatoare din tabăra noastră a fost Ada Nechita, care a punctat de şapte ori.

Cele două partide contra reprezentativei germane au fost ultimele pentru România înainte de meciurile oficiale cu Belarus din play-off-ul Campionatului European de handbal 2014, care va avea loc în Croaţia şi Ungaria. Partidele cu Belarus sunt programate în luna iunie. 

CITIŢI ŞI:

România a bătut Germania la handbal feminin cu un gol marcat de veterana lotului în ultimele secunde de joc

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite