Denis Alibec a plecat de la Astra Giurgiu! La ce echipă s-a transferat şi câţi bani urmează să câştige

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alibec

Al-Qadisiyah, formaţie din prima ligă a Arabiei Saudite, a anunţat, pe contul oficial de Twitter, citat de Digisport, transferul atacantul echipei naţionale şi al Astrei Giurgiu.

Fotbalistul român a semnat un contract pe doi ani cu gruparea din Arabia Saudită, nou promovată în prima divizie, şi va încasa un salariu stagional de 1.200.000 de euro. Conform spotmedia.ro, suma de transfer a fost de aproximativ 800 de mii de euro.

“Conducerea clubului Al Qadisiyah l-a adus pe internaţionalul român Denis Alibec pentru a întări atacul echipei în sezonul viitor”, se arată pe site-ul grupării, citat de news.ro. Înţelegerea dintre cele două părţi are opţiune de prelungire pe încă un an.

În ultimii şase ani, Denis Alibec a jucat în Liga 1 la Astra Giurgiu şi FCSB. Atacantul este convocat în lotul echipei naţionale pentru meciurile din octombrie, când selecţionata lui Mirel Rădoi va întâlni Islanda, în semifinala play-off-ului de calificare la EURO, plus Norvegia şi Austria în partide din Liga Naţiunilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite