Denis Man, primele critici în Italia: Ce s-a scris despre jucătorul care a costat o sumă uriaşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denis

Parma a îmbogăţit fotbalul românesc, în acest sezon, cheltuind 21 de milioane de euro cu doi jucători luaţi de la Craiova şi FCSB. Doar că, în acest moment, echipa are o mare problemă: nu bate pe nimeni!

Concret, de la 30 noiembrie, adică de 93 de zile, trupa pregătită de Roberto D'Aversa (instalat în ianuarie) n-are nicio victorie, în nicio competiţie. Bilanţul din această perioadă? Unul de groază: 6 egaluri, 10 înfrângeri. Golaveraj: 7-32! 

La cum arată această criză prelungită, dar şi situaţia din clasament, unde echipa e pe locul 19 din 20, la cinci puncte de poziţia a 17-a, prima care asigură rămânerea în Serie A, pare a fi nevoie de un miracol pentru evitarea retrogradării.

În acest context, au şi apărut primele semne de întrebare, legate de investiţiile făcute de Parma în achiziţii, în actuala stagiune. Şi cum ultimul mare transfer a fost cel al lui Denis Man de la FCSB, contra sumei de 13 milioane de euro, mulţi au aşteptat să vadă un fotbalist capabil să facă imediat diferenţa şi să scoată echipa din impas. După cinci apariţii în Serie A însă, Man nu s-a remarcat cu nimic! Ba mai mult, în ultimul meci, 2-2 cu Spezia în deplasare, a avut o fază în prelungiri, în care a căzut în careu, irosind o ocazie mare, care putea aduce victoria formaţiei sale. De aici, a şi apărut o primă remarcă acidă la adresa românului, în Parma Today: „Cine ştie la ce s-a gândit patronul Krause, când cea mai scumpă achiziţie a sa, Denis Man, a jucat una dintre ultimele mingi într-un mod neconvingător, inventând o preţiozitate, atunci când chiar nu era nevoie“.

Problema e că nu doar Man, ci şi cealaltă achiziţie a italienilor din Liga I, Valentin Mihăilă, cu greu poate justifica investiţia de opt milioane de euro, făcută în transferul său. Fostul craiovean a ajuns în Italia, în octombrie, iar de atunci are opt meciuri în Serie A, în care a totalizat 319 minute, fără a marca, oferind doar o pasă de gol. 

Atât Man, cât şi Mihăilă au şansa de a străluci, mâine, în Serie A, când Parma va întâlni, acasă, Inter, liderul din Serie A (ora 21.45, Digi Sport).

Ce a făcut Denis Man de când a semnat cu Parma

Meci Minute jucate

Napoli - Parma (2-0) 10

Parma - Bologna (0-3) 45

Verona - Parma (2-1) 2

Parma - Udinese (2-2) 24

Spezia - Parma (2-2) 11

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite