Sport

articolul anterior articolul urmator

Derapaj pe Instagram: Românii reveniţi din Italia, Franţa şi Spania făcuţi hoţi de un jucător FCSB

19
2 Apr 2020 06:54:31
Autor: Amir Kiarash
Adi Popa va trebui să-şi găsească de curând o altă echipă, nefiind dorit la FCSB
Adi Popa va trebui să-şi găsească de curând o altă echipă, nefiind dorit la FCSB

Încă de când românii stabiliţi prin alte ţări din Occident au început să revină acasă, speriaţi de pandemia care a lovit planeta, a existat un curent negativ împotriva lor.

Iar asta pentru că, într-adevăr, printre cei reveniţi în ţară în această perioadă se numără şi mulţi oameni care aveau activităţi dubioase în Italia, Franţa şi Spania. Mai pe înţelesul tuturor, vorbim despre oameni care sunt specializaţi în a profita de momentele de neatenţie ale celor din jur, pentru a subtiliza un portofel sau, după caz şi posibilităţi, ceva mai valoros. Atenţie însă, nu toţi românii reveniţi din Italia, Spania şi Franţa pot fi catalogaţi astfel şi generalizarea e mai mereu o greşeală uriaşă.
 
Din păcate, în această capcană a căzut Adi Popa, mijlocaşul celor de la FCSB trecut, de curând, în şomaj tehnic de patronul Gigi Becali. Şi cum un necaz nu vine niciodată singur, „Popică“ tocmai s-a trezit şi cu oglinda maşinii furată! 
 
Nervos, fotbalistul de 31 de ani a avut această postare pe contul său de Instagram, în care a lăsat de înţeles că românii reveniţi în ţară sunt nişte hoţi: „Şi în timp ce ăştia ”deştepţi” stau în casă, băieţii ce au rămas fără job prin Italia, Franţa şi Spania (acolo carantina e carantină, nu ai ce căuta afară) îşi fac treaba mai liniştiţi şi mai nederanjaţi ca niciodată. Oare au scris pe hârtiile pe proprie răspundere <<merg să fur!>>?“.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

19 Comentarii

Utilizator Adevărul
2.04.2020, 06:58:08

Comentariu considerat abuziv.

Utilizator Adevărul
2.04.2020, 07:38:27

Comentariu considerat abuziv.

Utilizator Adevărul
2.04.2020, 07:36:58

Comentariu considerat abuziv.

Lica Mosu
2.04.2020, 07:52:44

@ kashmir ! Derapat esti tu, demuuult ! Covid-ul a curatat ,,Heuropa" de toate gunoaiele venite la cersit, furat, traficat (orice, dar mai ales copile ) care s-au ,,retras" pe...,,meleagurile natale" !! PS Tu ai ,,scapat" (Astia nu fura...neuroni. Al tau e la loc sigur in cutiutza ...,,ucrainiana" !)

+5 (5 voturi)
Conu Istrate
2.04.2020, 08:04:42

Nu au inceput sa revina romani "stabiliti". In majoritatea covarsitoare, s-au bulucit inapoi capsunarii. Greu al naibii de facut diferenta. Diaspora (adica romanii stabiliti si nu capsunarii navetisti, cantaretii de la metrou, cersetorii, hotii si curvele, zugravii in alb la negru sau chiar fotbalistii aia poligloti) au familiile acolo de multa vreme, sunt cetateni ai statelor respective si vor reveni peste vreo 2000 de ani, ca simpli migranti, daca Romania va fi peste Germania ori SUA ca oportunitati de afirmare.

+6 (6 voturi)

Vezi toate comentariile (19)

Modifică Setările