Destinaţie-surpriză pentru Reghecampf: arabii susţin că poate ajunge la o echipă cu doi români în lot şi cu rezultate slabe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Concediat de Al-Hilal, tehnicianul de 39 de ani poate rămâne aproape de Orient, chiar dacă pentru el există şi varianta Universitatea Cluj. Acolo însă, „Reghe“ are o problemă din cauza soţiei sale.

Laurenţiu Reghecampf se pregăteşte să-l înlocuiască pe Costel Gâlcă la Steaua din vară, însă până atunci e posibil să bifeze un mandat de câteva luni la o altă echipă.

Potrivit site-ului kora.com, românul e dorit de Konyaspor (locul 13 din 18 în prima ligă turcă), acolo unde evoluează Torje şi Marica. Clubul a făcut mari investiţii la începutul sezonului, însă e la patru puncte de retrogradare, iar în ultimele cinci etape a adunat două victorii, o remiză şi două eşecuri.

Pentru Reghecampf există însă şi varianta Universitatea Cluj, formaţie care a început returul cu două înfrângeri, ajungând pe locul 13, primul care duce în liga secundă. „Reghe“ e în relaţii excelente cu finanţatorul Florian Walter, care vrea să-l numească pe Reghecampf în funcţia de director tehnic. Totuşi, potrivit Digi Sport, fanii „şepcilor roşii“ sunt împotriva mutării, întrucât sunt în relaţii glaciale cu Anamaria Prodan, soţia lui „Reghe“.

Anamaria Prodan a fost, la un moment dat, preşedintele clubului clujean, de unde a plecat, lăsând o impresie proastă în amintirea fanilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite