Detalii din insolvenţa unei foste vicecampioane: „N-avem bani de mese, luăm aragaz şi gătim. Sunt datorii la toate hotelurile, probabil vom dormi la cort!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalul românesc e în moarte clinică, iar acest lucru e dovedit şi de situaţiile hilare în care au ajuns multe cluburi care până deunăzi erau formaţii de temut în Liga I.

Antrenorul fostei vicecampioane Pandurii Târgu-Jiu, Flavius Stoican, a vorbit despre situaţia ingrată în care se află. 

„Îmi doresc să vină jucători, să avem dubluri pe posturi, întrecere între jucători, dar este foarte dificil pentru că avem condiţii nu atât de propice pentru prima ligă. E greu să-i convingi să vină pe salarii mici şi mai greu este faptul că suferim în a le da un minim necesar: un pat şi trei mese pe zi. Noi avem mari probleme în situaţii din astea mărunte. Noi ne ducem la Botoşani şi-mi spune delegatul: Putem să luam mere din piaţă să nu mai plătim acolo, că ne ia cu 50 de bani mai mult?!“, a declarat tehnicianul la Accent TV.

„Am avut proleme şi cu masa, care costă 18 lei de om. Eu încerc să fac ceva din băieţii ăştia, dar mă confrunt cu lipsurile, că nu avem unde să stăm, sunt datorii la hoteluri, că nu putem să le dăm o masă. Văd bunăvoinţă de la domnul Marin Condescu. Vreau ca toţi să tragem la aceeaşi căruţă. Dacă nu avem posibilităţi, ne strângem, cumpărăm un aragaz şi facem mâncare. Mai avem puţin şi ne strângem să dormim într-un cort“, a declarat Stoican. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite