Dezastru pe bani publici: CSM, start catastrofal de campionat. De şase ani nu se mai întâmplase aşa ceva!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca să aibă secţie de handbal feminin, CSM Bucureşti, sub conducerea Gabrielei Szabo, a desfiinţat, aproape în întregime, toate celelalte sporturi de echipă!

CSM Bucureşti le virează, lunar, sume astronomice handbalistelor, însă rezultatele sunt aproape inexistente!

De când a apărut această grupare, în 2007, adică acum 12 ani, Liga Campionilor a fost câştigată o singură dată, în 2016. Iar ultimul rezultat respectabil în această competiţie a venit, în 2018, locul 3.

De atunci, eşecurile se înmulţesc! În stagiunea precedentă, CSM a cheltuit cei mai mulţi bani, însă, în stilul FCSB-ului lui Gigi Becali, a „reuşit“ să piardă titlul în faţa celor de la Râmnicu Vâlcea! În Liga Campionilor, altă dezamăgire: echipa a fost eliminată în sferturi.

În actualul sezon, abia început, CSM a luat Supercupa României, însă, astăzi, „tigroaicele“ au dat-o iarăşi în bară: înfrângere în prima etapă de campionat, la Zalău, în faţa echipei pregătite de Gheorghe Tadici!

Gazdele s-au impus cu 25-24. Potrivit prosport.ro, e prima victorie a celor de la HC Zalău în faţa CSM-ului din 2013 încoace! Până la eşecul de astăzi, CSM avea 13 victorii la rând în faţa acestei echipe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite