Dezastru pentru Naţionala U23 a României! Echipa lui Rădoi, şanse sub Coreea de Sud şi Noua Zeelandă, la Tokyo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radoi

Şansele României de a avea rezultate bune în turneul de fotbal masculin de la Jocurile Olimpice au scăzut considerabil odată cu anunţarea lotului care va face deplasarea la Tokyo, conform caselor de pariuri.

Fără Ianis Hagi sau Dennis Man, echipa României va juca împotriva reprezentativelor Noii Zeelande, Coreei de Sud şi  Honduras în grupe, două dintre ele mergând mai departe în competiţie.

Dacă înainte de tragerea la sorţi şi, mai ales, înaintea dezvăluirii loturilor, România era principala favorită să iasă din grupă (cotă 21.0 să câştige turneul), situaţia s-a schimbat dramatic între timp. Pentru a triumfa la Tokyo, selecţionata lui Mirel Rădoi este văzută acum cu aceeaşi probabilitate ca cea a Arabiei Saudite (67.0), doar Africa de Sud şi Honduras fiind cotate mai slab, în condiţiile unei grupe accesibile. Adversarele noastre directe din grupă au acum şanse mai mari de a ajunge în faza eliminatorie, cu Noua Zeelandă (cotă 51.0 să câştige turneul) şi Coreea de Sud (34.0) favorite la calificare.

România va avea în componenţa echipei un mix de jucători cu experienţă la nivel internaţional, printre care Andrei Ciobanu, Alex Paşcanu, Radu Boboc sau Tudor Băluţă, şi tineri fără multe meciuri în picioare la echipele naţionale. Andrei Radu, Cristian Manea, Alexandru Cicâldău, George Puşcaş, precum şi Hagi sau Man, jucători cheie în calificarea la Jocurile Olimpice, vor lipsi din selecţionata lui Mirel Rădoi. În aceste condiţii, George Ganea este principalul vârf de atac al României, el fiind şi favorit pentru a deveni golgheterul echipei conform Betfair (cotă 1.91).

Cotele Betfair pentru Turneul Olimpic de fotbal masculin – Tokyo 2020

Spania – 3.6

Franţa – 4.5

Brazilia – 6.0

Germania – 7.0

Argentina – 9.5

Egipt – 12.0

Japonia – 15.0

Mexic – 15.0

...

România – 67.0

Celelalte trei echipe europene calificate la turneul olimpic, Spania (3.6), Franţa (4.5) şi Germania (6.0), rămân favorite pentru câştigarea competiţiei, alături de Brazilia (6.0) şi Argentina (9.5), reprezentantele Americii de Sud.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite