Dezastru pentru tenisul românesc: Ţiriac a anunţat că nu vom avea nicio sportivă la Jocurile Olimpice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiriac

Delegaţia tricoloră miza pe o medalie cucerită de Simona Halep, la Tokyo. Din păcate, nu doar că aceasta tocmai şi-a anunţat retragerea din lotul olimpic, dar nici celelalte românce, care erau calificate, nu vor merge în Japonia.

România a încheiat socotelile cu turneul feminin de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice cu o lună înainte de startul competiţiei.

Pentru că, pe rând, Patricia Ţig (63 WTA) şi Simona Halep (3 WTA) au renunţat la JO 2020 (evenimentul şi-a păstrat denumirea, în mod simbolic), motivând că sunt accidentate. Iar astăzi, ultima surpriză neplăcută a fost furnizată de preşedintele Federaţiei Române de Tenis (FRT), Ion Ţiriac. Care, în dialog cu Digi Sport, a dezvăluit că nici Sorana Cîrstea (45 WTA) nu va merge în Japonia şi, drept urmare, nu vom avea nicio jucătoare acolo!

Ce a spus Ion Ţiriac?

*Din câte ştiu, la tenis, capitolul este închis şi niciuna dintre jucătoarele care s-au calificat, nu va participa. Nu pot să le blamez şi nici nu pot să le iau gâtul.

*COVID ne-a speriat pe toţi şi pe bună dreptate. Toate fetele astea care nu merg, au fost în situaţia următoare: hotel - turneu de tenis - nimeni împrejur. Joacă, fată, du-te şi ia prosopul singură, lasă masca. Ai jucat meciul şi du-te înapoi la hotel.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite