Dezgustat de ce a văzut în România: Felgueiras a vorbit despre impresia cu care a rămas după doi ani la CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mario Felgueiras
Mario Felgueiras

Portarul de 28 de ani a evoluat la formaţia din Gruia, între 2012 şi 2014. Acum, a ajuns în Turcia, la Konyaspor, şi vrea să uite repede de ce i s-a întâmplat la Cluj.

Mario Felgueiras a devenit coleg cu Torje şi Marica în această iarnă, semnând cu Konyaspor, locul 11 în prima ligă din Turcia după 18 etape. Portughezul a aflat, astăzi, că fosta sa echipă, CFR Cluj, a intrat în insolvenţă, pierzând şi 24 de puncte din cauza datoriilor.

„Intrarea în insolvenţă a fost cea mai bună decizie pentru club, pentru a-şi asigura viitorul. Sunt trist din cauza a ceea ce se întâmplă acolo, dar cred că se vor descurca. Eu n-am făcut presiuni să plec, dar nu se mai putea face nimic. E păcat de ce s-a întâmplat la CFR. În România, nu sunt respectaţi jucătorii. Noi am muncit de plăcere, dar trebuie să fim plătiţi. Eu n-am primit niciun bani în ultimul sezon şi nu poţi avea încredere în nimeni în România. Acum sunt în Turcia şi îmi e bine. Aici e o mentalitate foarte diferită de România“, a afirmat Felgueiras la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite