Dezvăluire tragică: De ce a ajuns Emiliano Sala la bordul unui avion cu un singur motor. Impresarul explică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala

Mulţi s-au întrebat cum de un jucător transferat pentru 17 milioane euro a zburat cu un aparat fragil, făcut bucăţi din cauza condiţiilor meteo.

Tragedia aviatică în care atacantul Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson şi-au pierdut vieţile continuă să fie un subiect intens mediatizat în presa internaţională.

Acum, s-a trecut la etapa acuzelor şi a litigiilor financiare. Nantes a depus deja o plângere oficială la FIFA, spunând că n-a primit prima tranşă a banilor din partea celor de la Cardiff. Iar cei de la Cardiff nu vor să plătească până când o anchetă în derulare nu oferă nişte răspunsuri concrete.

În mijlocul acestei nebunii, impresarul Willie McKay, al cărui fiu, Mark, a intermediat această tranzacţie a făcut nişte declaraţii, în premieră, pentru BBC, spunând că cei de la Cardiff sunt de vină pentru că Sala a ajuns la bordul acelui avion care a căzut în Canalul Mânceii la 21 ianuarie.

„Nimeni la Cardiff nu părea interesat să facă ceva. Ei cumpăraseră un jucător pentru 17 milioane de euro, iar apoi l-au lăsat singur într-un hotel ca să intre pe computer şi să-şi caute un mijloc de transport. E ruşinos modul în care s-au comportat până în prezent“, a spus Willie McKay.

Emiliano Sala s-a întors la Nantes, după ce a semnat contractul cu Cardiff, pentru a-şi lua rămas bun de la foştii colegi şi pentru a-şi lua lucrurile din Franţa. La întoarcere însă, avionul său s-a prăbuşit la câteva minute după decolare. Cei de la Cardiff susţin că i-au oferit argentinianului opţiunea de a zbura cu o cursă de linie, însă acesta a optat pentru a folosi un avion privat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite