Dezvăluiri şocante despre Reghecampf:„Era exact cum te-ai duce la şcoală şi îţi dă dictare! Neubert făcea tot. Şi tactică, nu doar pregătire fizică. Pe cuvânt!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Thomas Neubert

O victorie, patru egaluri şi o înfrângere. Acesta este bilanţul Stelei în 2017, evoluţia elevilor lui Reghecampf fiind departe de pretenţiile unei echipe ce-şi propune să câştige titlul.

Sezonul regulat s-a încheiat pentru roş-albaştri cu o remiză obţinută pe teren propriu, în faţa „lanternei roşii“ a Ligii I, ASA Târgu-Mureş, iar patronul Gigi Becali a răbufnit. „Preparatorul fizic este diferenţa dintre cele două mandate ale lui Reghecampf la Steaua. Dar nu iau în calcul schimbarea antrenorului înainte de play-off. Eu vă spun ceva. Mai am răbdare cu ei până în vară. Dacă nu luăm campionatul sau să ieşim măcar pe locul doi, eu vă promit că mă dau singur afară. La revedere! Vând tot, ies din fotbal“, a tunat latifundiarul.

Plecarea preparatorului fizic Thomas Neubert la ŢSKA Sofia, în vara anului trecut, în urma unui conflict cu Laurenţiu Reghecampf, pare să-i fi afectat pe roş-albaştri mai mult decât se credea iniţial. Iar ultimele evoluţii ale steliştilor dau apă la moară celor care afirmau că Thomas Neubert era mai mult decât un simplu preparator fizic. „Reghecampf făcea antrenamente după nişte caiete pe care i le dădea Neubert. El era exact cum te-ai duce tu la şcoală şi îţi dă dictare. Ai caietul aici, să scrii, şi tu începi să scrii. Asta făcea el, nu făcea altceva. Neubert ăla făcea tot. Nu doar pregătire fizică, făcea şi tactică. Pe cuvânt de onoare. Reghe nu se dezlipea de el“, dezvăluia acum doi ani fostul primar al comunei Snagov, Apostol Muşat, într-un interviu acordat ProSport, FC Snagov fiind echipa la care şi-a început cariera de tehnician Reghecampf, în sezonul 2009-2010.

A plecat şi Spatafora, a venit Lupu

Şi Ciprian Panait, fost colaborator al lui Laurenţiu Reghecampf la Al-Hilal, a povestit că Thomas Neubert, fost atacant la Energie Cottbus, avea aspiraţii mult mai mari legate de cariera sa: „Eu nu sunt omul care să intervină între cei doi, dar Thomas Neubert e norocos că a lucrat cu Laurenţiu Reghecampf. Nu poate fi contestată calitatea lui de preparator, dar are probleme de altă natură. El trebuia să rămână la statutul de preparator fizic şi nu să aspire la mai mult. Dar cred că el aspiră la mult mai mult“. În prezent, de pregătirea fizică a Stelei se ocupă Marian Lupu, după ce înlocuitorul iniţial al lui Thomas Neubert, Matteo Spatafora, a fost dat afară în iarnă. În disputa legată de cât de bine sunt pregătiţi fizic steliştii s-a implicat şi antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Şumudică. „Eu nu sunt de acord cu remarcile făcute de Gigi Becali, nu cred că este o problemă fizică acum la Steaua. Asta e părerea mea, asta-mi spun şi jucătorii, am vorbit cu Boldrin şi cu De Amorim“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite