Sport

articolul anterior articolul urmator

Dezvăluirile lui Stere Halep. Când i-a spus Simonei că va ajunge cea mai bună din jucătoare de tenis din lume

6
18 Jul 2019 11:03:43
Autor: Iulian Anghel
Stere Halep
Stere Halep

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, este unul dintre oamenii care au sprijinit-o permanent pe campioana de la Wimbledon.

Tatăl Simonei este convins că Simona îi va da multe alte motive de mândrie şi va cuceri alte trofee importante, dar a recunoscut că cel mai mare vis al său a fost deja împlinit.

"Obiectivul meu a fost să ajungă numărul 1 mondial. De când era mică, de la 5-6 ani, atunci am spus că va ajunge prima în lume! Eu zic că şi grand slamurile sunt ceva frumos, dar ca să ajungi numărul 1 mondial e mult mai greu," a mărturisit Stere Halep.

"Acum am început să simt mai cu adevărat bucuria, pentru că atunci, în timpul meciului am avut foarte mari emoţii, parcă niciodată n-am avut aşa mari emoţii, dar totul a ieşit cu bine! Am spus că dacă Simona nu va vedea cine este de partea cealaltă a fileului, va câştiga şi aşa s-a întâmplat! A dat dovadă de mai multă maturitate faţă de cum avea, a jucat cu mai multă încredere şi sunt sigur că de acum începe să fie şi mai frumos decât ce-a făcut până acum," a mai spus Stere Halep după sărbătoarea de pe Arena Naţională. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

"Cine uita nu merita!" - Nicolae Iorga
18.07.2019, 12:53:26

Halep, trezită de Ţiriac: „Mi-a spus că aşa nu voi ajunge niciodată numărul 1. Am venit acasă şi am făcut rană în palmă!“ asta numai asa poate fi controlata. tat su o urecheaza, tiriac o urecheaza. de vorba buna nu stie mare valoare facuta cu biciu

-3 (7 voturi)
Pompierul Parpoules
19.07.2019, 10:08:29

Stere Halep cauta-i mai repede un machedon fffff bogat si marit-o pe Simona ca deja au aparut multi care-i dau tarcoale!

-1 (1 vot)
MV R.
18.07.2019, 13:35:54

Simona este un exemplu despre cum poți să ajungi cineva fără șmecherii,prin efort propriu continuu. Felicitări celor care au crescut-o în acest fel!

+2 (6 voturi)
ion niculitel
18.07.2019, 15:09:38

Mare filozof si Stere asta dupa ce s-a intimplat de a cistigat Simona ca inainte parca nu era asa mare ginditor si profet. Deci el stia de cind Simona avea 5 ani ca ea va ajunge numarul 1 mondial adica un fel de "mondialu". Interesant articol. Pentru lipsa de logica si idiotenie l-as arunca pe strada pe imbecilul autor al acestor elucubratii in urmatoarele cinci minute. Bravo mai scriitorule de articole. Persevereaza ca simt ca vei deveni si tu urmatorul cistigator de Pulitzer daca o tii tot asa. Multa prostime are acces la internet ca sa-si scoata imbecilitattea la lumina.

-3 (5 voturi)
Pompierul Parpoules
19.07.2019, 10:10:52

Stere este un machidon care nu-l duce capul prea mult. Face si el ce poate. Dar ia zi nea Stere , eu voi ajunge coordonator ISU? Hai uitate-n putina cu branza si in sacul cu par de oaie! Ce vezi?

-1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (6)