Diego Costa, suspendare record pentru înjurăturile de mamă adresate arbitrului meciului cu FC Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
diego costa

Atacantul echipei Atletico Madrid, Diego Costa a fost suspendat opt meciuri în campionatul Spaniei, după eliminarea suferită în meciul cu FC Barcelona.

Derby-ului jucat la sfârşitul săptămânii trecute pe stadionul Camp Nou, între Barcelona şi Atletico Madrid  a  fost umbrit  de scandalul din minutul 28, în urma căruia Diego Costa a fost trimis la vestiare şi alţi doi coechipieri ai săi, Gimenez şi Godín, au văzut cartonaşe galbene pentru proteste.

Astăzi a venit decontul pentru atacantul lui Atletico, acesta fiind suspendat pentru insulte şi gesturi deplasate la adresa arbitrului, pentru fiecare acuzaţie primind câte patru etape de suspendare.

Centralul a trecut în raportul său înjuratura pentru care l-a trimis mai devreme la vestiare pe Costa şi faptul că acesta nu s-a potolit nici după primirea cartonaşului roşu.. După eliminare, atacantul l-a tras de mână pe arbitru pentru a-l împiedica să le arate cartonaşe galbene coechipierilor săi,Godin şi Gimenez şi l-a mai înjurat o dată.

Imediat după meci, Mundo Deportivo a scris despre limbajul incalificabil al jucătorului lui Atletico Madrid. Conform jurnaliştilor spanioli, care au citat raportul arbitrului, vorbele care au dus la eliminare ar fi fost „Me cago en tu puta madre! Me cago en tu puta madre!” („Mă c... pe căţeaua de mă-ta!”), cuvintele fiind trecute în raporul de arbitraj cu majuscule

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite