Diego Maradona a încetat colaborarea cu echipa mexicană Dorados de Sinaola! Motivul demisiei din funcţia de antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diego Maradona nu va mai antrena echipa Dorados de Sinaola, au anunţat gruparea din a doua ligă mexicană şi avocatul fostului internaţional argentinian.

Maradona a luat această decizie din cauza problemelor de sănătate. El a suferit de curând două intervenţii chirurgicale, una la genunchi şi una la umăr.

''Diego Maradona a decis să nu continue ca antrenor la Dorados. În urma sfaturilor medicilor, el îşi va consacra timpul sănătăţii sale şi va fi supus unor operaţii la umăr şi genunchi. Mulţumiri familiei Dorados'', a anunţat, joi, pe Twitter, avocatul vedetei, Matias Morla.

În vârstă de 58 de ani, "El Pibe D'Oro" a antrenat echipa mexicană din 6 septembrie 2018, când Dorados se afla pe locul 13 din 15 echipe. Sub conducerea argentinianului, gruparea s-a redresat şi a ajuns de două ori în finala campionatului eşalonului secund. Ambele finale au fost pierdut în faţa echipei Atletico San Luis, rezultate echivalente cu ratarea promovării în prima ligă. În cele 38 de meciuri pe banca celor de la Dorados, Maradona a înregistrat 20 de victorii, 9 remize şi 9 înfrângeri.

''Dorado pentru totdeauna. Mulţumim pentru tot, Diego'', a fost mesajul clubul, transmis pe aceeaşi reţea de socializare, la plecarea tehnicianului.

În timpul acestui mandat de antrenor, Maradona a avut mai multe reacţii controversate. Diego a fost suspendat de comisia de disciplină în mai multe rânduri, pentru insulte adresate jucătorilor, antrenorilor şi suporterilor adverşi, dar a fost sancţionat şi pentru faptul că a dedicat o victorie preşedintelui Venezuelei, Nicolas Maduro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite