Dinamo - Barcelona, un dezastru pentru imaginea României: „Din păcate, iar o să ne facem de râs!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii avertizează că partida de la 11 august se va desfăşura „într-un palat, care are WC-ul în curte". 

Mai sunt cinci zile până la sosirea „extratereştrilor" în România, iar pe măsură ce se apropie meciul de la 11 august, cresc şi grijile organizatorilor.
„Nu sunt probleme majore, dar sunt sute de chestii mărunte, care trebuie să fie puse la punct până sâmbătă", ne-a spus Adrian Thiess, care în weekend a fost invitat la amicalul PSG - Barcelona, scor 2-2, desfăşurat la Paris.

Un campion olimpic va da startul

Organizatorii finalizează acum un plan pentru ca partida de pe „Arena Naţională" să fie precedată de o serie de evenimente speciale.

„Vrem să organizăm o licitaţie, iar veniturile să fie donate la o casă de copii. Apoi, analizăm mai multe variante pentru show-ul de dinaintea meciului. Cu siguranţă, va exista un spectacol cu focuri de artificii. Am vrea ca Alin Moldoveanu, campionul olimpic la tir, care e şi legitimat la Clubul Sportiv Dinamo, să dea lovitura de începere a meciului", ne-a dezvăluit Adrian Thiess.

Acesta s-a referit la cea mai mare problemă, una imposibil de rezolvat, având în vedere timpul scurt. „Gazonul stadionului arată oribil. E o ruşine să bagi milioane de euro într-un stadion, care să aibă gazonul distrus, o dată la câteva luni. E ca şi cum ai construi un palat cu un WC în curte. Ăsta e!
Ne-am făcut de râs în meciul cu Franţa, anul trecut, acum ne facem iarăşi de ruşine. Mi-e groază de ce vor spune cei de la Barcelona, fiindcă trimişii lor au văzut gazonul acum o lună, când încă arăta bine", a continuat Thiess.

„Soluţia? Să vopsim gazonul"

Întrebat dacă sunt şanse ca spaniolii să anuleze amicalul, din cauza terenului prost, organizatorul partidei a spus: „Exclus! Probabil, vor fi îngrijoraţi să nu se accidenteze vreun jucător, dar amicalul se va juca sigur. Glumind puţin, poate vopsim gazonul, iar spaniolii nici nu-şi vor da seama că iarba a fost arsă".

„Dacă poate, Barcelona va da zece goluri"

Adrian Thiess a comentat şi informaţia potrivit căreia Barcelona n-are voie să dea mai mult de cinci goluri în amicalul cu Dinamo. „Pe lângă faptul că e o aberaţie, e şi o chestie ridicolă. Una e să pui o clauză în contract, care să garanteze prezenţa lui Messi pe teren, alta e să spui câte goluri se pot da într-un meci. Nu există aşa ceva. Păi, Barcelona s-a dus în Maroc acum câteva zile şi a dat opt goluri într-un amical. La Bucureşti, dacă poate, va da zece goluri", ne-a declarat organizatorul partidei.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite