Dinamo, o catastrofă şi cu Rednic: Cifrele noului antrenor scot la iveală un dezastru istoric

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rednic

Revenit în „Ştefan cel Mare“, tehnicianul de 59 de ani nu doar că n-a redresat echipa, dar, deocamdată, a încheiat socotelile şi cu a doua competiţie internă, părăsind cupa, în optimi.

E clar: acest al 5-lea mandat al lui Mircea Rednic pe banca lui Dinamo are nevoie de un miracol pentru a avea un final fericit! Deocamdată însă, se prefigurează un coşmar.

Iar asta pentru că cifrele nu mint: în patru partide oficiale cu „Puriul“ pe bancă, Dinamo n-a bătut pe nimeni. Echipa e penultima în clasamentul Ligii I şi tocmai a fost eliminată şi din Cupa României. Cu două remize şi două înfrângeri, acesta e cel mai slab început de mandat pentru Rednic la Dinamo. De fapt, din tabelul alăturat reiese că, de fiecare dată când s-a întors în „Ştefan cel Mare“, antrenorul a înregistrat rezultate tot mai slabe, în debutul mandatului său. 

Sorescu

Deian Sorescu, printre puţinii jucători de calitate de la Dinamo

Revenind la partida din cupă, de marţi seară, aceasta a umplut paharul răbdării lui Rednic. Pentru că, după 1-2 cu FC Argeş, încă un meci cu gol primit în prelungiri, de această dată în minutul 90+3, tehnicianul roş-albilor a pus tunurile pe jucătorii săi.

„Jucăm bine 70 de minute, după care facem greşeli copilăreşti, de manual. Luăm goluri d-astea, care pot fi evitate. Apoi, în minutul 93, ăla, Latovlevici, preia în careu, fără să-l jenezi măcar, se întoarce, dă la poartă... Nu ştiu dacă era Nica (n.r. - Era Constantin Nica, într-adevăr). Dar nu se poate, bă, fratele meu, aşa greşeli, mai ales în ultimele minute. E inadmisibil. Munceşti, eşti aproape să te califici şi, dintr-odată, iei două goluri incredibile“, şi-a început Rednic descărcarea nervoasă, după o partidă în care Dinamo a condus cu 1-0, după golul lui Ţîră (49).

Furios, Rednic şi-a ironizat echipa care, în ultimele săptămâni, a tot luat goluri pe finalul meciurilor: „În momentul de faţă, cred că am mai câştigat (n.r. - timp de joc), cred că vreo 75 de minute ne-am mişcat. Pe unii i-am lăsat aici, când am plecat ultima dată, şi n-au evoluat deloc de atunci. Măcar să alerge! Când va juca Dinamo bine 90 de minute? Din iarnă. Până atunci, n-ai cum să treci peste nişte etape“.

După această tiradă, Rednic a anunţat că a rămas şi fără un titular pentru următoarea perioadă: „Steliano Filip a zis că e OK. Altfel, nu riscam să-l joc. A intrat şi a trebuit să-l schimb, în minutul 24. Cred că are ruptură musculară, o lună va fi indisponibil“.

Rednic, cel mai slab start în cinci mandate

Sezon Victorii Remize Înfrângeri

2020-2021 0 2 2

2018-2019 1 2 1

2014-2015 2 1 1

2008-2009 3 1 0

2006-2007 4 0 0

Dinamo, cu „Puriul“, în acest sezon

*2-2 cu UTA (acasă, Liga I)

*1-2 cu Gaz Metan (deplasare, Liga I)

*1-1 cu Rapid (acasă, Liga I)

*1-2 cu FC Argeş (acasă, Cupa României)

Cupa României 2021-2022, optimi

Marţi

Filiaşi - Hermannstadt 2-2 (4-3 după penalty-uri)

Gaz Metan - Chindia 0-1

Dinamo - FC Argeş 1-2

Miercuri

Baia Mare - CS U Craiova 0-4

Voluntari - FCSB 3-0 la masa verde

Astăzi

Buzău - Dunărea Călăraşi 15.00

„U“ Craiova - Sepsi 18.00

Poli Timişoara - Rapid 21.00

   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite