Dinamo - Chiajna 4-0: cu dedicaţie pentru Gigi! „Câinii“ au arătat cât de bine se pricepe Becali la fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali şi fotbalul, baba şi mitraliera. Etapa trecută, patronul Stelei a avut o „viziune“, după ce echipa sa a învins, la Chiajna, scor 2-0. Sâmbătă seara, rivalii din „Ştefan cel Mare“ i-au dat peste nas.

Gigi Becali a spus că, la ce a văzut la Chiajna - Steaua, scor 0-2, estimează că formaţia ilfoveană va învinge Dinamo la două goluri diferenţă.

Ei bine, în minutul 45+1, era, într-adevăr, 2-0, însă pentru trupa pregătită de Mircea Rednic (Rotariu 13-penalty şi Essombe 45+1). Iar între cele două goluri ale gazdelor, Essombe a avut şi o bară (31), replica Chiajnei fiind o altă bară, prin Purece (39). Prea puţin pentru oaspeţi care, după pauză, au mai luat un gol de la Essombe (61), titularizat în locul lui Gnohere. Intrat în minutul 66, acesta a stabilit scorul final, 4-0, cu o reuşită în minutul 85.

Victoria a consolidat locul 2 pentru Dinamo care, cu o rundă înainte de terminarea sezonului regulat, e la trei puncte de liderul Astra. Concordia Chiajna ocupă penultima poziţie în clasament, a 13-a, cu 17 puncte.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite