Dinamo, lovitură de proporţii: Ajunsă pe ultimul loc, echipa se întăreşte cu un mijlocaş de mare calitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost nevoie de cinci înfrângeri în primele şase etape, cel mai slab start de campionat din istoria clubului, pentru ca Negoiţă, Prunea şi colegii din conducere să se trezească.

Dinamo se face de râs în această vară, aşa cum nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria clubului. Bilanţul primelor şase etape e elocvent în acest sens, iar golaverajul e de-a dreptul catastrofal: 6 goluri marcate, 15 primite! Doar Sepsi şi Voluntari au înscris mai puţine goluri (5), iar în ceea ce priveşte apărarea, doar Academica Clinceni, nou-promovată, a primit mai multe goluri (16).

În aceste condiţii, cu o echipă ajunsă pe ultimul loc şi cu şanse mari de a retrograda, roş-albii şi-au dat seama de gravitatea situaţiei. Şi, potrivit Digi Sport, Dinamo e pe cale să finalizeze primul transfer cu adevărat bun din această vară. 

Italianul Diego Fabbrini (29 de ani), care anul trecut a strălucit la Botoşani (31 de meciuri în Liga I şi 5 goluri), va semna cu formaţia din „Ştefan cel Mare“ în următoarele ore. 

Fabbrini a fost dorit de Dinamo, imediat după terminarea campionatului trecut, însă a semnat cu ŢSKA Sofia (Bulgaria). Aici însă, n-a dat randamentul din perioada petrecută la Botoşani, având până acum cinci prezenţe în campionat, fără gol marcat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite