Dinamo rămâne pe loc retrogradabil în Liga 1: două penalty-uri au decis duelul cu Poli Iaşi. „Jucăm un fotbal haotic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Cristea a înscris împotriva lui Dinamo
Andrei Cristea a înscris împotriva lui Dinamo

Dinamo Bucureşti a ratat obţinerea celei de-a doua victorii în play-out-ul Ligii 1. „Câinii roşii“ rămân pe loc retrogradabil, al şaptelea, după o remiză, 1-1, pe teren propriu, cu una dintre contracandidatele la „salvare“, Poli Iaşi. Penultimul meci din etapa a noua a play-out-ului a fost decis de două lovituri de la 11 m.

Echipa lui Adrian Mihalcea a deschis din nou scorul printr-un penalty executat de Sorescu, exact ca şi în precedentul meci de campionat, cu Academica Clinceni.

De această dată însă, dinamoviştii nu au mai reuşit să îşi majoreze avantajul, iar după ce au condus mai bine de o oră, din minutul zece, s-au văzut egalaţi, tot din penalty, în minutul 84. Andrei Cristea a executat magistral de la punctul cu var, înscriind împotriva fostei sale echipe şi aducând un punct important pentru Poli Iaşi, care se menţine astfel pe locul de baraj pentru rămânerea în Liga 1.

Antrenorul lui Dinamo, Adrian Mihalcea, a fost dur cu propria echipă, la finalul partidei. Iată ce a declarat tehnicianul în vârstă de 44 de ani, la LookPlus, una dintre televiziunile care transmit partidele din Liga 1:

* Echipa are un joc timorat, parcă ne e frică când avem mingea. Stăm, ne apărăm bine, dar avem probleme mari la construcţie. Suferim enorm! Asta e realitatea.

* Jucăm un fotbal haotic şi suntem puţini. Ne mai pleacă şi câte un jucător săptămânal. Să vedem ce se întâmplă la următorul antrenament.

* Din păcate, am jucători care nu înţeleg că a început campionatul. În poziţia în care suntem, trebuie să facem orice sacrificiu. Avem foarte mulţi jucători care în ultima perioadă joacă destul de slab. Problema e la ei, e mentală! Dar să se trezească şi singuri, pentru că eu m-am plictisit să tot dau tonul! Jocul nu îmi oferă linişte.

* Cu un minut înainte de antrenament m-am trezit că îmi lipseşte Piscitelli. A considerat că nu vrea să mai stea, deşi mai sunt 2-3 săptămâni de meciuri. Are probleme lui cu contractul. Nu ştiu dacă avea treabă cu acest meci, că apăra Straton, dar situaţia e îngrijorătoare.


Play-out, etapa a 9-a

Sâmbătă
Viitorul - Clinceni    5-0
Hermannstadt - Voluntari    2-1

Astăzi
Dinamo - Poli Iaşi    1-1

Mâine
Sepsi - Chindia

Clasament

1.    Viitorul        9    5    3    1    19-9    38
2.    Voluntari    9    5    3    1    11-4    28
3.    Hermannstadt    8    4    2    2    10-10    27
4.    Clinceni    9    5    0    4    8-14    26
5.    Sepsi    8    1    4    3    11-13    24
6.    Poli Iaşi    9    3    2    4    11-10    22
7.    Dinamo    7    1    1    5    4-8    21
8.    Chindia    7    1    1    5    3-9    17

* Locul 6 din play-out va juca un baraj de menţinere / promovare cu ocupanta locului 3 din „B“. Locurile 7 şi 8 din play-out retrogradează

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite