Dinamo rămâne fără suporteri: Comisia de Disciplină a FRF a tăiat în carne vie după incidentele de la Ovidiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Neagoe (centru) a fost contestat, în permanenţă, de galeria lui Dinamo
Eugen Neagoe (centru) a fost contestat, în permanenţă, de galeria lui Dinamo

Învinsă în primele două etape, cu un golaveraj de 0-7, şi aflată pe ultimul loc în Liga I, formaţia din „Ştefan cel Mare“ tocmai a primit încă o lovitură dură.

Dinamo îl va numi pe Leo Grozavu pe bancă, după derby-ul cu CFR, la Cluj, programat pentru sâmbătă (ora 20.00), iar noul antrenor a scăpat, deocamdată, de o grijă: dacă nu va avea rezultate, nu va fi contestat permanent de galerie. Cel puţin, nu la începutul mandatului său.

Iar asta pentru că Dinamo nu va mai avea galerie la următoarele cinci meciuri pe care le va disputa în deplasare. Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a luat această decizie după incidentele provocate de galeria roş-albilor, în prima etapă, la partida Viitorul – Dinamo, scor 5-0, la Ovidiu.

Atunci, mai mulţi suporteri ai bucureştenilor au pătruns pe teren la scorul de 3-0, partida a fost întreruptă mai bine de 20 de minute şi, ulterior, s-a reluat, doar după ce galeria dinamovistă a fost evacuată.

Din cauza acestui episod, au fost amendate şi cele două cluburi implicate: Dinamo va achita 15.000 de lei, iar Viitorul, 10.000.

Iată cele cinci deplasări în care Dinamo nu va avea galerie:

*CFR Cluj - Dinamo - etapa 3

*Poli Iaşi - Dinamo - etapa 5

*Chindia - Dinamo - etapa 6

*Sepsi - Dinamo - etapa 8

*Astra - Dinamo - etapa 10

Astfel, prima partidă în care „câinii“ vor fi susţinuţi în deplasare va fi cea din etapa a 12-a, cu FCSB (10 octombrie).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite