FOTO Noul Stadion Dinamo va fi o atracţie a Bucureştiului. Preşedintele clubului a dezvăluit, în premieră, detalii despre un proiect grandios

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În acest moment, Dinamo joacă multe meciuri pe „Arena Naţională“
În acest moment, Dinamo joacă multe meciuri pe „Arena Naţională“

„Groapa“ va fi istorie. În locul ei se va ridica un „Templu“, după descrierea oferită de Constantin Anghelache. El a precizat când vor fi gata lucrările la un proiect nemaivăzut în România.

„Dinamo are cea mai urâtă arenă din ţară“. Declaraţia îi aparţine lui Cristi Borcea, fostul preşedinte executiv al roş-albilor. Dacă până şi Borcea, un fan înfocat al „câinilor“, a fost dezgustat de Stadionul Dinamo, atunci e clar de ce, în ultimii ani, din ce în ce mai puţini spectatori au mers la meciurile roş-albilor, preferând să vadă partidele la televizor.

Acum, odată cu venirea unui nou investitor, Ionuţ Negoiţă, dinamoviştii îşi vor moderniza arena, care se bucură de o poziţionare ultracentrală în Bucureşti.

Detaliile acestui proiect grandios au fost dezvăluite de Constantin Anghelache, preşedintele formaţiei din „Ştefan cel Mare“.

Ce a spus?

„Discuţia despre stadion nici nu stagnează şi nici nu se poate grăbi. Sunt de rezolvat câteva probleme sensibile de proprietate, de proiectare. E un proiect care va dura şi va fi gata în maximum 3 ani şi jumătate. Trebuie clarificate problemele juridice. Va fi un templu! Un templu al unei echipe din România“, a spus Anghelache la Dolce Sport.

Totuşi, acesta a dezvăluit că proiectul nu include doar o arenă de fotbal.

„E vorba despre un complex sportiv, comercial , hotelier, în care să se găsească un punct de atracţie al centrului Bucureştiului. M-aş bucura tare mult ca vizitatorii din provincie sau de peste hotare să ceara ghidului să treaca şi pe acolo, ca un punct de atracţie. Dinamo ar fi trebuit să fie şi azi complex comercial, dar din păcate are la poartă două gherete“, a adăugat Anghelache.

1952

e anul în care actualul Stadion al lui Dinamo a fost înaugurat. Arena aparţine de Ministerul de Interne şi are o capacitate 15.032 de locuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite