UPDATE Dinamo, amendată: „câinii“ au câştigat derby-ul, dar vor plăti pentru ce s-a întâmplat înainte de meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dinamo steaua foto mediafax

Galeria roş-albilor a făcut o coregrafie complexă 3D, iar „nota de plată“ va fi achitată de patronul Ionuţ Negoiţă.

UPDATE 17.24 - Dinamo a fost amendată cu 15.000 de lei de Comisia de Disciplină FRF şi Steaua a primit o sancţiune de 10.000 de lei.

Pe lângă întârzierea startului de meci, s-a luat în considerare şi faptul că fanii celor două grupări au aruncat pe teren cu petarde şi au aprins torţe.

-------------------

Dincolo de faptul că au aruncat pe teren cu petarde şi torţe, dinamoviştii sunt acuzaţi că au întârziat startul derby-ului cu vreo 10 minute pentru a-şi desfăşura coregrafia.

Potrivit Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, această întârziere îi va costa scump pe cei din „Ştefan cel Mare“.

„Eu ştiu că noi (n.r. - naţionala României) am şi luat nişte amenzi că nu reuşim să ieşim de la vestiare la secundă. Acum stai 10 minute pe teren cu nocturnă stinsă numai dacă s-a discutat asta la şedinţa tehnică. Însă eu nu cred că există vreun observator care, ştiind care e durata acestui moment, să-l fi acceptat. Probabil că s-au pus de acord de vreme ce s-a întâmplat aşa sau, dacă nu, probabil că Dinamo îşi asumă o eventuală amendă“, a spus Vochin la Dolce Sport.

El a fost completat de fostul arbitru, Dan Lăzărescu: „Din surse am înţeles că au vrut să întârzie cam un minut pentru o coregrafie, dar a fost amânat meciul cu vreo 12 minute. Ce au făcut cei de la Dinamo cu stingerea nocturnei mai mult ca sigur comisiile federaţiei vor analiza şi vor sancţiona clubul Dinamo printr-o amendă drastică“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite