Dinamo, emoţii pe final cu FC Braşov, scor 2-1. A revenit Alexe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cordoş, cu faţa (nr.6), felicitat de Rotariu, după primul gol la Dinamo. FOTO: Răzvan Păsărică
Cordoş, cu faţa (nr.6), felicitat de Rotariu, după primul gol la Dinamo. FOTO: Răzvan Păsărică

„Câinii roşii“ s-au impus cu 2-1 într-un meci din etapa a 6-a, în faţa celor de la FC Braşov, golurile gazdelor fiind marcate de fundaşul central Gordoş şi Cosmin Matei.

Oaspeţii au început curajos partida din „Ştefan cel Mare“, ex-dinamovistul Grigorie reluând peste poarta lui Marc, dar „câinii“ şi-au arătat şi ei colţii devreme, după ce Bilinski a trimis periculos, cu capul, după o centrare bună a lui Cordoş, dar goalkeeperul Iacob a respins în corner. 

Fundaşul central adus în această vară de la FC Vaslui a spart apoi gheaţa în tricoul lui Dinamo, după încă două ocazii importante irosite de jucătorii „roş-albi“. 

Golul lui Cordoş a fost reuşit după o fază fixă (34), cu o lovitură de cap, în urma unui corner executat bine de Rotariu. 

La pauză, atacantul polonez Bilinski a fost înlocuit de Marius Alexe, revenit la Dinamo după aventura mai puţin fericită de un sezon, împrumut, la Sassuolo. 

Braşovul a început şi partea secundă destul de bine, dar golul a picat tot în poarta lui Iacob. Alexe l-a găsit excelent pe Rotariu, care, de pe linia de fund, a întors balonul în centrul careului, de unde Cosmin Matei (63) a marcat pentru 2-0. 

Ardelenii au redus din diferenţă pe final, prin Aganovici (87), după un corner, apoi au fost aproape de egalare, în două ocazii, dar până la urmă elevii lui Stoican au bifat victoria cu 2-1. 

Antrenorul dinamovist n-a stat pe bancă la acest meci, fiind suspendat în urma incidentelor de la partida cu Chiajna, din etapa trecută

Dinamo acumulează 12 puncte din şase etape şi urcă temporar pe locul 4, FC Braşov rămâne cu cinci puncte, deocamdată pe locul 13.

Echipele de start: 

Dinamo: Marc - Fai, Durimel, Cordoş, Grecu - Bărboianu, Miranda - C. Matei, Elton, Rotariu - Bilinski;

Antrenor: Flavius Stoican;

FC Braşov: Fl. Iacob - Vagner, Leko, Machado, Serginho - Madeira, Căt. Munteanu - Constantinescu, Aganovic, Grigorie - L. Ganea;

Antrenor: Adrian Szabo

Vezi şi 

Cordoş şi Costin, în război cu FC Vaslui

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite