Dinu distruge antrenorii de la FCSB: „Nişte profitori fără personalitate“. I-a făcut praf pe Andronache şi pe Vintilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinu

Cornel Dinu e recunoscut pentru tonul său agresiv, iar acum, când a fost întrebat despre un club condus execrabil, pur şi simplu, s-a dezlănţuit.

FCSB a cheltuit cei mai mulţi bani din fotbalul românesc şi rezultatul e ocuparea ultimului loc în Liga I după şapte etape! Ceea ce dovedeşte, încă o dată, că banii nu aduc fericirea, mai ales unde lipseşte competenţa.

Prezent în studioul Telekom Sport, fostul mare internaţional, Cornel Dinu, a vorbit, în stilul său caracteristic, despre dezastrul de la FCSB:

*Nu e nimic întâmplător. Ce începe foarte prost, cum a fost această trecere de la Steaua la FCSB, se termină şi mai prost. Se termină în catastrofă. Ei săracii, Vintilă şi Andronache ăla de a fost mai înainte, ei sunt nişte victime puse pe eşafod.

*Sunt nişte antrenori care n-au făcut absolut nimic. Ca să fii antrenor, mai ales la echipe ca aceasta, trebuie să ai pricepere, să ai un anumit ataşament, o anumită putere de muncă şi mai ales carismă.

*Aici, criteriul care a fost cu săracul ăsta de Vintilă, a fost că e şi el un credincios şi ne ajutăm între noi creştinii. Dacă s-a ajuns la aşa ceva, e groaznic.

*Ce oameni, decât nişte profitori fără personalitate, fără morală, îşi permit să lucreze cu un asemenea om (n.r. – Gigi Becali), care îşi impune tot ce vrea el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite