Distrus de Becali, aruncat de antrenor: FCSB a exclus un fotbalist. „Sunt alţi jucători care merită să facă parte din lot“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Revelaţia startului de sezon a fost adus cu surle şi trâmbiţe la FCSB, însă viaţa sa extrasportivă l-a tras în jos şi deja a fost trecut pe linie moartă de patronul roş-albaştrilor.

Cătălin Golofca (27 de ani) e de nerecunoscut de când a plecat de la FC Botoşani, acolo unde era vedeta echipei, şi a ajuns la vicecampioana Ligii I.

Gigi Becali a povestit la Digi Sport ce a aflat despre viaţa extrasportivă a omului în care îşi pusese mari speranţe. „Golofca mai are o şansă, el era cam vagabond. A mers în cluburi, a crezut că a venit în Bucureşti şi că toate femeile din cluburi sunt ale lui. Am vorbit cu el şi i-am zis că nu mai are voie să iasă din casă. Nici la restaurant nu se mai duce. Mănâncă acasă parizer cu pâine. L-am văzut în restaurant, adio! El d-aia nu mai putea să alerge, că era tot timpul cu gândul în altă parte“, a povestit Becali.

Antrenorul Nicolae Dică s-a conformat după spusele latifundiarului şi l-a exclus pe Golofca din lot pentru meciul de vineri din campionat cu FC Voluntari.

„Golofca nu e în lot pentru că aşa am decis eu. Sunt alţi jucători care merită să facă parte din lot. Nu, nu e un jucător problemă, însă nu ştiu dacă va mai fi în echipă, asta depinde doar de el, dar nu vreau să mai dezvolt acest subiect. Am avut o discuţie cu el între patru ochi şi depinde de el, de modul în care se va antrena şi cum îl voi vedea conectat la pregătire“, a precizat antrenorul bucureştenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite