Novak Djokovici şi Flavia Pennetta, câştigătorii de la Indian Wells

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul de tenis Novak Djokovici a câştigat primul titlul ATP al anului în urma victoriei din finala de la Indian Wells împotriva elveţianului Roger Federer, reuşind să câştige acest turneul californian pentru a treia oară în carieră.

Numărul doi mondial a reuşit să obţină victoria în urma unei partide dificile, 3-6, 6-3, 7-6, care a durat două ore şi 12. Acest succes a dus la obţinerea celui de-al 42-lea trofeu din circuitul ATP.

Elveţianul Federer a fost la un pas de câştigarea celui de-al 79-lea trofeu ATP, însă turneul californian îl va propulsa pe fostul număr 1 mondial pe poziţia a cincea, reuşind un salt de trei poziţii.

Jucătoarea italiană de tenis Flavia Pennetta, cap de serie numărul 20 şi locul 21 WTA, a câştigat, duminică, turneul de la Indian Wells, dotat cu premii în valoare totală de 5.946.740 de dolari. Italiancă a învins-o în finală cu scorul de 6-2, 6-1, pe Agnieszka Radwanska (Polonia), a doua favorită a competiţiei şi poziţia a treia în ierarhia mondială. Poloneză a eliminat-o în semifinale pe Simona Halep, trecând de româncă în două seturi.

Pentru succesul de la Indian Wells, Pennetta va primi 1.000 de puncte WTA şi un cec în valoare de un milion de dolari, în timp ce Radwanska va încasa 500.000 de dolari şi 650 de puncte WTA.

Proba de dublu masculin a fost câştigată de cea mai bună pereche mondială, fraţii Bryan, cei care s-au impus în două seturi, 6-4, 6-3, în faţa perechii Peya/Soares. De asemenea, proba de dublu feminin adus un nou titlul echipei formate din Hsieh şi Peng, asiaticele impunându-se în confruntarea finala cu perechea Black/Mirza, în două seturi, 7-6, 6-2. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite